Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Antradienis buvo nesėkmingas dviem Jurbarko rajono gyventojoms – jos bus baudžiamos dėl kontrabandinių cigarečių ir naminės degtinės laikymo

Antradienį Jurbarko r. policijos komisariato pareigūnai, turėdami išankstinės informacijos, kad Vambalių kaimo (Seredžiaus sen.) gyventojai užsiima neteisėta prekyba akcizais apmokestinamomis prekėmis, patikrino keletą Jurbarko rajono gyventojų.
Naminukė
Naminukė / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

Kaip rašoma Marijampolės apskrities VPK pranešime, policijos pareigūnai apsilankė B.S. (gimusi 1958 m.) namuose ir kambaryje rado bei paėmė 130 pakelių cigarečių ,,Fest“ su baltarusiškomis banderolėmis.

Vambalių kaimo gyventojai gresia administracinė atsakomybė dėl akcizais apmokestinamų prekių laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką.

Kitai Jurbarko rajono gyventojai D.S. antradienis taip pat nebuvo sėkmingas, nes jos atžvilgiu bus pradėta administracinė teisena, už tai, kad ši neteisėtai laikė apie 0,5 litro skysčio turinčio naminės degtinės kvapą.

Minėta moteris bus patraukta administracinėn atsakomybėn dėl naminės degtinės, brogos arba kitų naminių stiprių alkoholinių gėrimų gaminimo, įgijimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas