Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienis Lietuvos keliuose: pavežėjas partrenkė pėsčiąjį, senjoras sugriovė stotelę

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, antradienį, birželio 4-ąją, mūsų šalies keliuose policija užregistravo 84 eismo įvykius.
Antradienio avarijos Lietuvoje
Antradienio avarijos Lietuvoje / LKPT nuotr.

Per parą įvyko 15 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 16 žmonių, tarp jų 1 nepilnametė, 5 m. mergytė. Neblaivūs vairuotojai sukėlė 8 eismo įvykius, kuriuose sužeisti 2 žmonės, praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba.

6.24 val., Jonavos r., Ruklos mstl., kelyje Jonava–Žasliai–Kalniniai–Mijaugonys, automobilis „BMW“, pavojingai manevruodamas, lenkė autobusą ir kliudė keliu važiuojantį dviratį. Įvykio metu buvo sužeistas 28 m. dviratininkas, įvykį sukėlęs automobilis pasišalino. Policija pradėjo šio eismo įvykio tyrimą.

8.00 val., Kėdainiuose, Respublikos g., iš kiemo išvažiavo automobilis „Saab“, kurį vairavo 76 m. vyras, nepraleidęs pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Rover“, su kuriuo susidūrė. Sužeistas įvykį sukėlęs vairuotojas ir kartu važiavusi jo žmona buvo pristatyti į ligoninę.

10.30 val., Kaišiadorių r., krašto kelyje Rumšiškės–Tadarava, pablogėjus 60-mečio vairuotojo sveikatai, nevaldomas automobilis „Audi“ nuvažiavo nuo kelio į pakelės griovį.

12.42 val., Plungės r., krašto kelyje Skuodas–Plungė, 70-metis vairuotojas nesuvaldė automobilio „VW Sharan“, kuris nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į autobusų sustojimo aikštelę, apgadinęs sieną, kelio ženklą ir autobusų stotelės šiukšliadėžę.

13.14 val., Pakruojo r., Birjagalos k., neblaivus 75 m. vyriškis vairavo automobilį „Renault Scenic“, kurio nesuvaldė ir atsitrenkė į medį. Vairuotojui po eismo įvykio nustatyti nežymūs sužalojimai ir 1,89 prom. girtumas.

14.25 val., Kaune, Savanorių pr., pablogėjus 83 m. vairuotojo sveikatai, jo vairuojamas automobilis „Opel Corsa“ buvo nesuvaldytas ir atsitrenkė į pastato laiptus ir laiptų turėklus.

15.25 val., Šiauliuose, S. Daukanto ir Vytauto g. sankryžoje, automobilį „Subaru Outbak“ vairavusi 41 m. moteris, sankryžoje sustojo prie šviesoforo, degant draudžiamam (raudonam) signalui ir vėl pradėjo važiuoti, apakinta saulės, bei susidūrė su degant leidžiamam šviesoforo signalui per sankryžą važiavusiu automobiliu „Opel Meriva“, kurio vairuotojas dėl sužalojimų buvo pristatytas į ligoninę.

17.23 val., Vilniuje, Perkunkiemio g., gyvenamųjų namų kieme, 39 m. vyro vairuojamu automobiliu „Dodge“ buvo partrenkta į važiuojamąją kelio dalį netikėtai įbėgusi 5 metų mergytė, kuri dėl sužalojimų buvo nuvežta į ligoninę.

17.40 val., Vilniuje, Metalo ir Geologų g. sankryžoje, 34 m. vyras, vairuodamas pavėžėjimo paslaugų automobilį „Toyota Prius“, sankryžoje sukdamas į kairę partrenkė per pėsčiųjų perėją degant leidžiamam šviesoforo signalui ėjusį 27 m. pėsčiąjį. Sužeistas vyras buvo pristatytas į ligoninę.

18.14 val., Panevėžio r., krašto kelyje Anykščiai–Troškūnai–Panevėžys, automobilį „Audi“ vairavęs 40-metis vyras, vengdamas susidūrimo su priekyje stabdžiusiu automobiliu, įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, kurioje atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį ir į kairę sukantį automobilį, vairuojamą 21 m. vaikino. Po susidūrimo abu automobiliai nuvažiavo nuo kelio ir partrenkė šalikelėje buvusią 59 m. pėsčiąją.

18.20 val., Kaune, Šiaurės–Sukilėlių pr. sankryžoje, automobilis „Audi 80 Avant“, vairuojamas neblaivaus 48 m. vyro, įvažiavo į sankryžą degant draudžiamam (raudonam) šviesoforo signalui, kurioje nepraleido degant leidžiamam (žaliam) šviesoforo signalui važiavusio automobilio „Chrysler Voyager“, kurį vairavo Kauno policijos pareigūnė. Per eismo įvykį sužaloti abiejų automobilių vairuotojai, įvykį sukėlusiam vairuotojui nustatytas 1,68 prom. girtumas.

19.04 val. Šiaulių r., kelyje Kuršėnai–Smilgiai–Aukštelkė, motociklo nesuvaldė ir nuo kelio nuvažiavo bei susižalojo 37 m. vyras.

19.32 val., Birštone, aikštelėje į stovintį automobilį atsitrenkė ir apvirto motociklas, kurį vairavo teisės vairuoti neturintis 19-metis vaikinas, jis dėl patirtų sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai