Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 01 /2023 11 02

Artimųjų pagalbos šauksmas nenuskambėjo tuščiai: grybauti išėjusi moteris po dviejų parų surasta gyva

Varėnos rajone dvi paras ieškota grybauti spalio 30-ąją išėjusi ir be žinios dingusi 56-erių metų Vilma Gylienė. Su 15min redakcija susisiekė dingusiosios artimieji – jie prašė dėmesio tų, kurie pirmadienį apie 20 valandą važiavo keliu, jungiančiu Perloją ir Merkinę. Ketvirtadienio rytą paaiškėjo, kad paieškos buvo sėkmingos.
Be žinios dingusi Vilma Gylienė
Be žinios dingusi Vilma Gylienė / Alytaus apskrities policijos nuotr.

Naujausia policijos informacija

  • Atnaujinta lapkričio 2 d., 9.40 val. Ketvirtadienio rytą Alytaus apskrities policijos komisariatas išplatino informaciją, kad V.Gylienės paieškos buvo sėkmingos: „policijos pareigūnų ir artimųjų vardu tariame nuoširdų DĖKUI piliečiams, kurie aktyviai dalijosi socialinėje erdvėje Varėnos r. dingusios moters paieška ir visiems skambinusiems bei pastebėjusiems. Šįkart būtent visuomenės pagalba, moteris buvo sėkmingai surasta.“

„Šiuo metu su policijos pareigūnais vykdome grybauti išėjusios ir dingusios artimosios paiešką. Visos pastangos kol kas bevaisės, svarstomas variantas, kad ji galėjo nutranzuoti, tad mums labai padėtų visuomenės pagalba, jei kažkas kažką matė ar turi naudingos informacijos“, – tokiu laišku į redakciją trečiadienio popietę kreipėsi dingusiosios marti Rūta.

Alytaus apskrities policijos nuotr./Be žinios dingusi Vilma Gylienė
Alytaus apskrities policijos nuotr./Be žinios dingusi Vilma Gylienė

Viešą V.Gylienės paiešką antradienį skelbė ir Alytaus apskrities policija.

Pranešta, kad Varėnos rajone ieškoma spalio 30 dieną grybauti išėjusi moteris.

Į policijos pareigūnus kreipėsi pranešėjas, kad netoli Varėnos rajono Merkinės seniūnijos Bingelių kaimo, šalia kelio Vilnius–Varėna–Gardinas 98 km, išėjo grybauti ir iki šiol negrįžo pranešėjo sesuo V.Gylienė, gimusi 1967 metais.

Alytaus apskrities policijos nuotr./Be žinios dingusi Vilma Gylienė
Alytaus apskrities policijos nuotr./Be žinios dingusi Vilma Gylienė

Moteris vilkėjo juodos ir raudonos spalvos liemenę, džinsus, avėjo sportinius batelius.

Asmenis, žinančius apie moters buvimo vietą ar mačiusius ją, prašoma informuoti vyr. tyrėją Giedrių Raulušaitį tel. nr. +370 615 58741 arba skubios pagalbos tarnybą telefonu 112.

Kaip teigė į redakciją trečiadienį besikreipusi dingusiosios marti, nuo policijos viešos paieškos paskelbimo paaiškėjo papildomos informacijos.

„Dingusioji paskutinį kartą buvo matyta pirmadienį 20 valandą kelyje A4, tarp Perlojos ir Merkinės. Asmenys, važiavę šiuo keliu pirmadienį tarp 19-21 val. ir turėję vaizdo registratorius ar turintys paieškai naudingos informacijos, yra prašomi susisiektu su vyr. tyrėju Giedriumi Raulušaičiu arba su dingusiosios sūnumi Tomu Bataičiu +370 626 89894“, – prašymą išsakė Rūta.

Taigi moteris yra laikoma dingusia jau daugiau nei dvi paras. Į vietą apie pietus ji atvyko savo automobiliu iš Alytaus. Grybauti važiavo kartu su savo mama ir kaimyne. Telefoną paliko namuose.

Kaip 15min pasakojo Rūta, antradienį buvo keltas sraigtasparnis su termovizoriumi, dingusiosios ieškota su dronais, šunimis, keturračiais.

Trečiadienį prie paieškų prisidėjo ir apie 50 savanorių.

„Kadangi paskutinį kartą ji buvo pastebėta prie plento ir giliau miške jokių kitų ženklų nebuvo rasta, neatmetama galimybė, kad kažkas galėjo ją pavežėti“, – teigė dingusiosios marti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas