Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Audi“ vairuotojas į policijos klausimą atsakė „Ne“ ir areštinės išvengė – skirtingai nei keleivis

Kelionė automobiliu baigėsi areštinėje, skelbia Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.
Bylos įkalčiai
Bylos įkalčiai / Vilniaus VPK nuotr.

Jauno vyro kelionė automobiliu baigėsi areštinėje. Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti jam gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Birželio 16 d. apie 9 val. 25 min. Vilniuje, Plytinės g., sustabdytas patikrinti automobilis „Audi“. Kaip paaiškėjo, transporto priemonę vairavo beteisis dvidešimt septynerių metų amžiaus vyras (gimęs 1995 m.).

Už Kelių eismo taisyklių pažeidimą vairuotojui surašytas protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižangimų kodekso 424 str. 5 d. Jo vairuojamas „Audi“ uždarytas į policijos saugomų automobilių aikštelę, kadangi jis jau buvo baustas už transporto priemonių vairavimą neturint teisės jas vairuoti.

Tuo metu kartu važiavęs keleivis (gimęs 1995 m.) sunerimo, nes išgirdo žodžius apie narkotines medžiagas.

Po vairuotojo sėdyne sostinės Kelių policijos skyriaus pareigūnai pastebėjo sukamo tabako popieriaus pakuotę, todėl buvo nuspręsta detaliau patikrinti automobilį. Į klausimą, ar vairuotojas turi su savimi narkotinių medžiagų, atsakė neigiamai. Tuo metu kartu važiavęs keleivis (gimęs 1995 m.) sunerimo, kai išgirdo žodžius apie narkotines medžiagas. Ir ne veltui – jo kuprinėje buvo dėklas, kuriame aptiktas permatomas maišelis su baltais milteliais, metalinis šiaudelis, apklijuotas juoda izoliacija. Paklausus, kokie tai milteliai, keleivis atsakė, kad tai – soda. Jo kelionė baigėsi areštinėje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti 259 str. 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas