Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 18 /16:06

Avarija Kretingos rajone: abiturientė žuvo, medikai kovoja dėl vairuotojo gyvybės

Kretingos rajone įvyko skaudi avarija, kurios metu žuvo abiturientė, o 20 metų vairuotojas buvo sunkiai sužeistas.
Avarijoje Kretingos rajone žuvo jauna keleivė.
Avarijoje Kretingos rajone žuvo jauna keleivė. / Pajūrio naujienų nuotr.

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, šiandien 12.33 val. skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kretingos rajone, Žalgirio seniūnijos Raguviškių kaime po eismo įvykio automobilyje prispaustas žmogus.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Kretingos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai, Klaipėdos apskrities vyriausiam policijos komisariatui.

Kaip 15min sakė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė, avarijos metu žuvo šalia vairuotojo sėdėjusi keleivė. Prie vairo buvo 20 metų vaikinas, dėl kurio gyvybės kovoja medikai. Avarijos metu vaikinas buvo prispaustas, ugniagesiai nupjovė „VW“ stogą, kad galėtų nukentėjusį vairuotoją ištraukti.

Kol kas nežinia dėl kokių priežasčių įvyko avarija. Anot A.Grauslienės, Kretingos apskrityje yra itin daug vadinamųjų „gulinčių policininkų“, tačiau stabdymo žymių nematyti, saulė į tą pusę neplieskė. „VW“ atsitrenkė į šalikelėje stovėjusį sunkiasvorį automobilį. Mergina žuvo iškart.

Kaip skelbia „Pajūrio naujienos“, į šalikelėje stovėjusį vilkiką buvo kraunama ką tik čia nupjauta mediena. Vilkikas stovėjo įjungęs avarinį signalą. Prieš tai važiavęs automobilis sunkiasvorę mašiną aplenkė, o „VW“ rėžėsi į galą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai