Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Avarija lygioje, bet slidžioje užmiesčio kelio vietoje: ligoninėse – 4 sužeistieji

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio duomenimis, 2022-12-13, antradienį po vidurdienio, 12.13 val. kelyje Raseiniai–Tytuvėnai–Radviliškis, prie Katauskių kaimo, susidūrė automobiliai „VW Caddy“ ir „Škoda Yeti“.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Šiaulių VPK nuotr.

VW vairavo 60 metų vyras, su juo kartu keleivio vietoje važiavo 40 metų moteris. Kitą automobilį vairavo 64 metų vyras, su juo kartu keleivio vietoje važiavo jo 57 metų žmona.

Abu vairuotojai buvo blaivūs. Pirminiais įvykį mačiusių liudytojų duomenimis, automobiliai susidūrė, kai VW vairuotojas dėl slidžios kelio dangos nesuvaldė automobilio ir įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą.

Raseinių r. gyvenantis „Škodos“ vairuotojas dėl kojos šlaunikaulio skeveldrinio lūžio gydomas Raseinių ligoninėje, jo žmonai diagnozuota politrauma (daugybiniai sužalojimai), ji gydoma LSMU Kauno klinikose.

Šiauliuose gyvenantis „VW Caddy“ vairuotojas dėl šonkaulių lūžių ir trauminio pneumatorakso gydomas Raseinių ligoninės chirurgijos skyriuje, keleivei, taip pat šiaulietei, diagnozuota politrauma. Ji gydoma LSMU Kauno klinikose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas