Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarijos Panevėžyje ir Panevėžio rajone: nukentėjo keturi žmonės

Keturi žmonės buvo sužaloti antradienį per avarijas antradienį Panevėžyje ir Panevėžio rajone.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip pranešė Panevėžio policija, antradienį apie 12.40 val. gautas pranešimas, kad Panevėžio r., kelio A9 16 km, įvyko avarija, nukentėjo žmonės.

Nuvykus į nurodytą vietą, rasti apgadinti du automobiliai – ,,VW Passat“, kurį vairavo N.S. (gimusi 1991 m.), ir „Volvo V70“, kurį vairavo V.D. (gim. 1973 m.).

Policija praneša, kad N.S. lenkdama ta pačia kryptimi važiuojančius automobilius, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančiu automobiliu.

Eismo įvykio metu sužaloti abu vairuotojai. N.S. ligoninėje nustatyta dubens, galvos ir kairės čiūrnos sumušimų, ji paguldyta į Traumotologinį skyrių. V.D. nustatyti abiejų kelių sumušimai ir nubrozdinimai, dešinio riešo ir dilbio sumušimai, išleistas gydytis ambulatoriškai.

Tą pačią dieną apie 17.45 val. kelio Panevėžys-Šiauliai 23 km rastas apgadintas automobilis „Toyota Avensis“, kurio vairuotojas A.Ž. (gim. 1979 m.) paaiškino, jog partrenkė staiga į važiuojamąją kelio dalį neapšviestame kelio ruože išėjusį tamsiai apsirengusį, be atšvaitų pėsčiąjį.

Pėsčiajam V.J. (gim. 1973 m.) nustatytas 1,73 prom. girtumas, ligoninėje nustatyta mušta žaizda galvoje, bendras kūno sumušimas, išleistas gydytis ambulatoriškai.

Taip pat antradienį apie 12.57 val. Panevėžyje, Vilniaus g., M.K. (gim. 1993 m.), vairuodamas automobilį ,,Nissan Primera“, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir kliudė bei apgadino stovinčius automobilius ,,Chrysler Voyager“ ir ,,Volvo V70“.

Eismo įvykio metu sužalota 17-metė ,,Nissan Primera“ keleivė, kuriai ligoninėje nustatytas krūtinės ląstos sumušimas, paskirtas ambulatorinis gydymas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito