Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balandžio 11-ąją į įvykį pateko dviračiu per pėsčiųjų perėją važiavęs tauragiškis

Balandžio 11 dieną, pirmadienį, pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) duomenimis, 4 žmonės nukentėjo 4-iuose eismo įvykiuose. Transporto priemonių susidūrimų – 2 atvejai, užvažiavimų ant pėsčiojo – taip pat 2. Po vieną įvykį – Tauragėje, Vilkaviškyje, Vilniuje.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / LKPT nuotr.

Popietę, Tauragėje, S.Dariaus ir S.Girėno ir Birutės gatvių sankryžoje, automobilis „Hyundai“, vairuojamas 66 metų vyro, kliudė ir sužeidė per pėsčiųjų perėją dviračiu važiavusį 73 metų vyrą.

Pavakarę, Vilkaviškyje, Vytauto ir Gedimino gatvių sankryžoje, reguliuojamoje šviesoforo, į dešinę automobiliu „Opel Meriva-A“ sukdamas 43 metų vyras nepraleido per pėsčiųjų perėją ėjusios garbaus amžiaus moters ir ją partrenkė. Nukentėjo 80 metų pėsčioji.

Apie pusę penkių po pietų, Vilniuje, Konstitucijos prospekte, automobilis „Toyota Prius“, važiuodamas atbulas, nepraleido per pėsčiųjų perėją ėjusio vyro, jį kliudė ir sužeidė. Nukentėjęs 19 metų vaikinas nuvežtas į ligoninę. Vairuotojas, nepranešęs apie eismo įvykį policijai, pasišalino.

Prieš šeštą vakaro, Vilniaus rajone, Sudervės kaime, Vilniaus ir Malūno gatvių sankryžoje, motociklas „Kawasaki ZX 1200-B“, įvažiavęs į priešpriešinio eismo juostą ir lenkdamas į kairę sukusį automobilį „Ford Tourneo Custom“, vairuojamą 40 metų vyro, į jį atsitrenkė. Per įvykį sužeistas dviratės transporto priemonės 41 metų vairuotojas.

Per parą – 44 eismo įvykiai. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės įvykių neužregistruota. 10 atvejų – transporto priemonių susidūrimai su gyvūnais. Šie įvykiai įvyko Pagėgių savivaldybėje (20.40 val. Lumpėnų k.) ir Akmenės (22.28 val.), Anykščių (21.05 val. magistraliniame kelyje A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis), Molėtų (22.10 val.), Rokiškio – 2 (3.59 val. ir 21.11 val.), Skuodo (1.10 val.), Šalčininkų (23.04 val. magistraliniame kelyje A15 Vilnius–Lyda), Varėnos (6.20 val.), Zarasų (6.43 val.) rajonuose.

Pastaba. Informacija parengta pagal pirminius duomenis, įvestus į Eismo įvykių informacinę sistemą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas