Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Biržų krašto žmonių sukilimas prieš nusikaltėlius padrąsino ir dvidešimtmetę – ji pagaliau pasiskundė dėl vilniečio teroro

Jaunutė Biržų rajono gyventojai pagaliau ryžosi policijai pranešti, kad visą šią vasarą kenčia nuo 15 metų už ją vyresnio vilniečio.
Evelina Anusauskaitė
Asociatyvinė iliustracija iš specialios fotosesijos: Evelina Anusauskaitė per socialinę kampaniją prieš smurtą / Moterų informacijos centro nuotr.

Visą Lietuvą sukrėtęs praėjusio savaitgalio nusikaltimas Biržuose šio krašto gyventojus paskatino drąsiau kovoti su negerovėmis, nesitaikstyti su patiriamomis skriaudomis.

Šeštadienį Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai informuoja, kad beveik visą vasarą kentusi į pagalbos pareigūnus pagaliau ryžosi kreiptis J.V., gimusi 1992 m., gyvenanti Biržų rajone. Mergina parašė pareiškimą, kad nuo 2013 m. birželio mėnesio ją terorizuoja V.P., gimęs 1978 m., gyvenantis Vilniuje.

Kuo konkrečiai pasireiškė asmens terorizavimas, policija kol kas nedetalizuoja. Tačiau dėl šio pagalbos šauksmo Biržų rajono komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento