Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 26 /11:06

Biržų rajone sulaikyti policijos automobilio stiklą išspyrę ir pareigūną sužaloję jauni vyrai

Vėlyvą Kalėdų vakarą sustabdę „VW Touran“ Biržų rajone, policijos pareigūnai sulaukė itin aršaus pasipriešinimo. Keleivio vietoje sėdėjęs jaunas vyras ir jam į pagalbą iš kito automobilio atbėgęs draugas nemenkai apgadino policijos tarnybinę mašiną.
Girta mergina išspyrė automobilio langą
Išspirtas policijos automobilio stiklas/ Asociatyvi nuotr.

Kaip informuoja Panevėžio apskrities policija, gruodžio 25 dieną 22 valandą kelyje Grumšliai–Juostaviečiai, ties Dvargalių kaimu, pareigūnai sustabdė automobilį „VW Touran“.

Jame buvęs 1993 metais gimęs keleivis, gyvenantis Biržuose, ir iš kito automobilio atbėgęs 1996 metais gimęs vyras, taip pat gyvenantis Biržuose, pasipriešino policijos pareigūnams.

Pasipriešinimo metu buvo sužalotas Panevėžio apskrities VPK Biržų rajono PK Reagavimo skyriaus vyriausiasis patrulis. Pareigūnas dėl dešinės kojos kelio sužalojimo ir kraujosruvos veide, suteikus medikų pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Galiausiai įsiaudrinę asmenys buvo įsodinti į tarnybinius automobilius „Škoda Yeti“, tačiau ir juose jie nenusiramino. Jaunuoliai apgadino policijos automobilius: išdaužė vieno jų kairės pusės galinių durelių langą. Apgadintas ir kitos „Škodos“ kairės pusės galinių durelių lango stiklas.

Neblaivūs įtariamieji uždaryti į areštinę. 1993 metais gimusiam jaunam vyrui nustatytas 1,48 promilės girtumas, jaunesnysis įpūtė dar daugiau – 2,53 promiles.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijos pareigūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito