Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

BMW vairuotojas Vilniuje puolė gaivinti „Bolt“ pavėžėją: nei jo, nei greitosios pastangų neužteko

Sostinėje netikėtai užgeso pavėžėjimo paslaugų platformos darbuotojo gyvybė. 52 metų vyriškiui vežant klientų šeimą, sutriko jo sveikata, įvyko nedidelė avarija, o atgaivinti vairuotojo nebepavyko.
Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi iliustracija / 15min nuotr.

Neįprasto siužeto nutikimas fiksuotas Vilniuje trečiadienio vakarą.
Iš pradžių įvykis užregistruotas kaip eilinė techninė avarija. Tačiau iš tiesų scenarijus buvo kur kas dramatiškesnis.

Šio „Bolt“ ekipažo keleiviai vėliau prasitarė, kad dar iki avarijos pavėžėjas vairavo keistai, tikriausiai negaluodamas.

Užbėgant įvykio pasekmėms už akių, paminėtina, kad šiuo „Bolt“ automobiliu keliavusiai šeimai neramu buvo dar iki įvykio – po avarijos vilnietė prasitarė, kad retsykiais vyriškis „vairavo keistai“, buvo galima įtarti, kad jis negaluoja. Tačiau nei keleiviai, nei vairuotojas gyvybiškai svarbaus sprendimo nutraukti kelionės ir šauktis medikų nepriėmė.
Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos poskyryje 15min sužinojo, kad 19.30 val. numeriu 112 paskambino BMW vairuotojas.

1988 m. gimęs vyras, kad važiavo Olandų gatve, priekyje buvo susidariusi transporto spūstis, tad pristabdyti teko ir jam.

Sustojęs jis pajuto smūgį į galinę savo mašinos dalį, o išlipęs pamatė atsitrenkusį automobilį „Toyota“, pažymėtą „Bolt“ firminiais ženklais.
Susidarė įspūdis, kad „Bolto“ darbuotojui yra sutrikusi sveikata, šią tikimybę patvirtino ir su šiuo pavėžėju keliavusi šeima.

Tad vyriškis nedelsiant buvo iškeltas iš mašinos salono, paguldytas ant šaligatvio, o BMW vairuotojas iškart ėmėsi jo gaivinimo. Tuo pat metu kažkas pasirūpino iškviesti medikus.

Vilniaus apskrities policijoje užfiksuota, kad atvykęs greitosios medicinos pagalbos ekipažas netrukus vairuotojo gaivinimo misiją perėmė. Tačiau ir profesionalų pastangos šįkart buvo bergždžios. Teko konstatuoti vyriškio mirtį.

Kad pirmiau galėjo sutrikti vairuotojo sveikata, o tik po to įvyko susidūrimas su BMW, pareigūnams patvirtino ir „Bolt“ automobiliu važiavęs keleivis (gim. 1986 m.).

Policija ėmėsi ikiteisminio tyrimo tiksliai mirties priežasčiai nustatyti, kurio metu bus patikslintos ir kitos reikšmingos įvykio aplinkybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas