06 10 /16:36

BPC: Raseinių rajone degė iš viso trys pastatai, prireikė šešių gaisrinių cisternų

Gautas pranešimas, kad dega malkinė, gyvenamasis namas ir ūkinis pastatas. Žmonės įvykio metu, turimais duomenimis, nesusižalojo.
Netoli HBH kavinės liepsnojo ūkinis pastatas
Asociatyvi iliustracija / 15min.lt nuotr.

Šiandien 12.43 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Raseinių r. sav., Nemakščių sen., Nemakščių miestelyje, , Sodų g. atvira liepsna dega malkinė, gyvenamasis namas ir ūkinis pastatas.

Į įvykio vietą išsiųstos Raseinių miesto bei rajono priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, praneša BPC. Informacija apie įvykį perduota ir Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Kaip BNS teigė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovė Vida Šmigelskienė, į įvykio vietą Sodų gatvėje išsiųstos šešios ugniagesių cisternos.

Ugniagesiams gelbėtojams gaisrą pavyko sutramdyti 14.34 valandą.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento fiksuotais duomenimis, Raseinių r., Nemakščių sen., Nemakščių mstl., Vyšnių g., degė individualus gyvenamasis namas 7x7 m, daržinė 15x7 m ir tvartas 6x6 m matmenų.

Atvykus gelbėtojams, atvira liepsna degė 3 pastatai, dalis stogų buvo sukritę. Vieno aukšto namas su mansarda, rąstinis, perdengimas medinis, stogas dengtas šiferiu. Daržinė ir tvartas mediniai, stogai dengti šiferiu. Gaisro metu nudegė pastatų stogai, išdegė perdengimai, namų apyvokos daiktai bei baldai. Išsaugotas kaimynų gyvenamasis namas ir daržinė, pažymima PAGD suvestinėje.

Apie nukentėjusiuosius nepranešama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas