Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dar vienas kalėjimo bėglys šoktelėjo į laisvę: buvo ieškomas Tomas Venckus

Ieškomas Tomas Venckus, nustatytu laiku iš darbo negrįžęs Pravieniškių nuteistasis, skelbė teisėsauga. Po trijų parų bėglys pričiuptas už kelių šimtų kilometrų nuo kalėjimo.
Tomas Venskus
Tomas Venckus / LKT archyvo nuotr.

Papildyta: Lietuvos kalėjimų tarnybos Pravieniškių 1-asis kalėjimas informavo, kad gruodžio 12 dieną Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos pareigūnai sulaikė atviro tipo bausmės atlikimo vietos nuteistąjį Tomą Venckų, gimusį 1991 metais, kurio paieška buvo paskelbta gruodžio 9 dieną.

Pradžia. Lietuvos kalėjimų tarnybos (LKT) Pravieniškių 1-asis kalėjimas informavo, kad gruodžio 9 dieną nustatytu laiku iš darbo negrįžo atviro tipo bausmės atlikimo vietos nuteistasis Tomas Venckus (pavardė patikslinta, klaidingai skelbta su dviem „s“ raidėmis), gimęs 1991 metais.

Su nuteistuoju susisiekti nepavykus, paskelbta jo paieška, skelbia LKT.

Kaip tik neseniai 15min skelbė, kad pastaruoju metu nuteistųjų mada savavališkai mėgautis laisve tarsi blėsta, tai siejama ir su tuo, kad nuolat nustatytą tvarką pažeidžiantys, jiems suteiktu pasitikėjimu piktnaudžiaujantys nuteistieji rizikuoja sulaukti taisyklių griežtinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas