Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dėl įtarimų finansinėmis aferomis sulaikytas Ignas Jomantas jau laisvėje

Šią savaitę per pareigūnų operaciją buvo sulaikytas Ignas Jomantas, pristatinėjantis kaip pajūrio milijonierius. Teisėsauga apie tyrimą nedaugžodžiauja, o „Vakarų ekspresas“ praneša, kad vyriškis jau – laisvėje.
Ignas Jomantas
Ignas Jomantas / Asmeninio albumo nuotr.

Kada tiksliai buvo sulaikytas I.Jomantas – neatskleidžiama. Žinoma tik, kad ketvirtadienį vyras jau buvo laisvėje.

Atsirado ir liudininkų, žurnalistams aiškinančių, kad I.Jomantas buvo sulaikytas greitkelyje. Esą yra ir sulaikymo vaizdo įrašų.

Teisėsauga apie atliekamą tyrimą atskleidžia labai nedaug: vyksta ikiteisminis tyrimas dėl galimo sukčiavimo, nusikalstamu būdu įgyto turto legalizavimo, neteisingų duomenų apie pelną pateikimo, apgaulingo finansinės apskaitos tvarkymo.

Delfi.lt praneša, kad buvo atliktos kratos I.Jomanto namuose. Areštuotas, įmonių, susijusių su jo vardu, sąskaitos. Su „pajūrio milijonieriumi“ siejamos šios nekilnojamojo turto vystymu užsiimančios kompanijos: „Goneras“, „Daermax investments“, „Gabana“.

I.Jomanto vardas jau kurį laiką skambėjo neigiamame kontekste. Vyras kaltintas būstu pajūryje susigundžiusių pirkėjų, kad jis netęsi pažadų, vysto finansines aferas.

I.Jomantas buvo patekęs į viešumą kaip vyras besididžiuojantis savo prabangiu gyvenimu, pažintis su Danieliumi Bunkumi, Viktorija Siegel.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas