Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 31

Banditų mūšio lauku tapusio restorano savininkas – apie užpuolikus: „Durneliai“

Laisvės alėjoje Kaune veikiantis „Grilintas Cinamonas“ praėjusį savaitgalį tapo labiausiai linksniuojamu restoranu Lietuvoje. Būtent jame rugpjūčio 25 dieną įvykdytas kruvinas išpuolis, kai kaukėta bei ginkluota gauja užpuolė prie staliuko sėdėjusius klientus. Interviu 15min šios maitinimo įstaigos savininkas prisipažino: išgąstį netrukus pakeitė lavina susidomėjusių klientų skambučių.
Rolandas Raibys
Rolandas Raibys / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Net ir kruvinas įvykis gali suveikti kaip reklama. Taip galima apibūdinti tai, kas praėjusį penktadienį nutiko Laisvės alėjoje nuo gegužės 1 dienos veikiančiam restoranui „Grilintas Cinamonas“.

Staiga pasirodžiusi grupė kaukėtų bei ginkluotų vyrų metaliniais strypais ėmė talžyti prie vieno iš stalelio sėdėjusius klientus. Skraidė kėdės, ant grindinio bei gėlių vazonų tiško kraujas.

Praeiviams visą tai sukėlė šoką. Į Kauną grįžo 1990-ieji?

Sergejaus Kozlovo nuotr./Užpuolimas restorane „Grilintas Cinamonas“
Sergejaus Kozlovo nuotr./Užpuolimas restorane „Grilintas Cinamonas“

Tuo metu restorano savininkas, 40-metis Rolandas Raibys buvo trumpam išvykęs su reikalais, vyriausias barmenas – nusileidęs į sandėlį pasipildyti atsargų, o vienintelė tuo metu dirbusi padavėja – nuėjusi į virtuvę, tad šiurpinančių vaizdų nematė.

„Tiesiogiai niekas nematė, o ir paties įvykio trukmė – gal 40 sekundžių. Darbuotoja paskambino ir pasakė, kad bloga situacija, įvyko muštynės, yra kažkas sužeistas stipriai. Šokome į mašiną ir lėkėme čionai“, – prisiminė R.Raibys, kasdien leidžiantis dienas viename iš savo restoranų.

Šiuo metu jis valdo dar ir kitą maitinimo įstaigą – 6-erius metus Rotušės aikštėje Kaune veikiantį „Saloną“.

Visi teiravosi, ar sveikas

Kalbėdamas su 15min žurnaliste R.Raibys prisipažino esantis vilnietis, tad kai pasklido žinia apie kruviną išpuolį, jam ėmė vienas po kito skambinti draugai ir artimieji iš Vilniaus, klausinėjo, ar jis sveikas, ar darbuotojai nenukentėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas