Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 25 /16:54

Dėl nužudymo Didžiasalio kaime ieškotas vyras slėpėsi daugiabučio rūsyje

Pirmadienį ryte Ignalinos rajone paauglys sūnus rado negyvai sumuštą motiną. Jos nužudymu įtariamas vyras pasislėpė ir buvo ieškomas. Kriminalistai ketvirtadienį sulaikė įtariamąjį.
Asociatyvinė nuotr./ Antrankiai
Asociatyvinė nuotr./ Antrankiai / Policijos nuotr.

Ketvirtadienį Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos pareigūnai, vykdydami įtariamojo nužudymu paiešką, jį rado Didžiasalio k. (Ignalinos r.), vieno iš daugiabučių rūsyje.

Kaip jau skelbė 15min, vasario 22 d., apie 7 val. 10 min., Didžiasalio gyvenvietėje (Ignalinos r.), į namus grįžęs paauglys sūnus rado lovoje gulinčią mirusią 45-erių motiną sumuštu veidu, t. y. smurto žymėmis veido srityje.

Utenos apskrities vyriausiajame policijos komisariate dėl šio įvykio iškart pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 129 straipsnį (nužudymas).

Kriminalinės policijos pareigūnai netruko nustatyti įtariamąjį, kuris šiuo metu yra pristatytas į Utenos apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą (VPK), ketvirtadienį pavakarę informavo Utenos apskrities VPK atstovė.

Rytoj, vasario 26-ąją, tyrimą kuruojantis prokuroras kreipsis į Utenos rajono apylinkės teismą dėl kardomosios priemonės skyrimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento