Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Devyniolikametis mašinvagis bus teisiamas devintą kartą

Į areštinę patupdytas ne kartą teistas devyniolikametis Klaipėdos Debreceno gatvės gyventojas, įtariamas neatsikratęs seno įpročio vogti automobilius.
Devyniolikametis klaipėdietis devintą kartą bus teisiamas už automobilių vagystes.
Devyniolikametis klaipėdietis devintą kartą bus teisiamas už automobilių vagystes. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Jis anksčiau net aštuonis kartus teistas už automobilių vagystes.

Liepos 17 – osios naktį Klaipėdos apskrities VPK patruliai prie Taikos pr. 3 namo šį klaipėdiškį pastebėjo stovint prie automobilio „Peugeot“.

Apžiūrėjus mašiną, aptiktas išdaužtas lango stiklas, sulaužyta prietaisų skydelio apdaila bei nutraukyti užvedimo spynelės laidai. Akivaizdžiai matėsi, jog automobilį kažkas norėjo pavogti.    

Tąkart Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnams sulaikytas devyniolikmetis apklausos metu dievažijosi nieko blogo nepadaręs, tik ėjęs pro šalį. Po apklausos vaikinas buvo paleistas.

Tačiau praėjusį pirmadienį paryčiais šis klaipėdiškis vėl pakliuvo uostamiesčio policijos patrulių akiratin. Pušyno gatvėje pareigūnai pastebėjo įtartinai važiuojantį krovininį mikroautobusą „Mercedes Benz“ ir jį sustabdė. Prie mašinos vairo sėdėjo pareigūnams jau pažįstamas O. B.

Greitai išaiškėjo, kad mikroautobusas priklauso Smilties Pylimo gatvės gyventojui M. S. ir tąnakt buvo pavogtas iš jo namo kiemo.

Įtariamasis buvo apklaustas ir dviem paroms uždarytas į areštinę, o vakar teisme jis buvo suimtas trims mėnesiams Už automobilio vagystę vaikinui gresia šešeri metai nelaisvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito