Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 16 /2019 07 17

Drąsučiuose dingusi violetinių ir baltų plaukų moteris buvo Žagarėje: rasti padėjo ryškus VW

Šiaulių rajone buvo ieškoma V.P., kurią, kaip ir tikėtasi, galima atpažinti ne tik iš ryškių plaukų, bet ir išskirtinės transporto priemonės: ji vairavo smėlio spalvos mikroautobusą „Volkswagen“ su raudonu buferiu. Šis išskirtinis dizainas atkreipė aplinkinių dėmesį į moters buvimo vietą.
Šiaulių policija
Šiaulių policija / Šiaulių apskrities VPK nuotr.

Papildyta trečiadienį: Antradienį buvo išplatintas pranešimas, kad Šiaulių apskrities policijos Šiaulių miesto ir rajono komisariato pareigūnai ieško be žinios dingusios V.P., gimusios 1964 m., kuri liepos 15 d. 12.00 val. iš namų išvažiavo geltonos spalvos automobiliu „Volkswagen Transporter“ ir negrįžo į namus.Policijos pareigūnai per Šiaulių policijos „Facebook“ paskyrą sulaukė daug pranešimų apie pastebėtą ieškomos moters transporto priemonę.

Tikrindami informaciją, jie buvo pasiekę net Joniškio rajone esančią Žagarę. Popietę buvo sulaukta Pakruojo rajone, Žeimelyje, gyvenančių ieškomosios giminaičių pranešimo, kad moteris pastebėta čia. Nuvykę pareigūnai ieškomąją rado sutrikusios psichinės būsenos. Pasitarus su artimaisiais, ji buvo perduota medikų priežiūrai.

Pradžia. Liepos 15 dieną, nuo 12 val dingo ir į namus Drąsučių kaime, Šiaulių rajone, negrįžo V.P. (gim. 1964 m.).

Moteris apie 165 cm ūgio, stambaus kūno sudėjimo, plaukai trumpi, dažyti violetine bei balta spalvomis. Iš namų moteris išvyko „VW Transporter“ automobiliu, smėlio spalvos, raudonu priekiniu buferiu.

Jei turite informacijos apie dingusią moterį ar pastebėsite automobilį, skambinkite 8-657-71264 arba 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas