Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Du šiauliečiai bilietų kontrolierėms neleido atlikti savo darbo

Šiauliuose sumuštos dvi bilietų kontrolierės. Keleiviai savo nepasitenkinimą parodė kumščiais – vienai moteriai smogta į krūtinę, kitai į veidą.
Keleivių kontrolė
Iliustracinė nuotrauka: keleivių kontrolė / Vilniaus miesto savivaldybės nuotr.

Pirmadienį apie 19 val. Šiauliuose, Tilžės gatvėje, maršrutinio autobuso keleivis kitų asmenų akivaizdoje necenzūriniais žodžiais išplūdo keleivių važiavimo bilietus tikrinusią bendrovės „Dorsimus“ darbuotoją R.K. (gimusi 1966 m.), tampė ją už rūbų ir kumščiu sudavė į krūtinę. Nukentėjusioji dėl sumušimo į gydymo įstaigas nesikreipė.

Pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė nusikalstamos veikos padarymu įtariamą neblaivų N.R. (gimusį 1975 m.). Vyras girtumą tikrintis atsisakė.

Tą patį vakarą apie 21.37 val. Šiauliuose, Žemaitės gatvėje, iš miesto maršrutinio autobuso vedama sulaikyta be bilieto važiavusi ir girta autobuso keleivė O.S. (gimusi 1974 m.) išplūdo necenzūriniais žodžiais bilietus tikrinusią ir pažeidėją sulaikiusią bendrovės „Dorsimus“ darbuotoją V.Č. (gimusi 1972 m.), o vežama į Šiaulių apskrities VPK sulaikytoji kumščiu sudavė V.Č. į veidą.

Šiaulių apskrities VPK praneša, kad nukentėjusioji į gydymo įstaigas nesikreipė. Pareigūnai O.S. sulaikė ir uždarė į areštinę. Jai nustatytas 3,74 promilės girtumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas