Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dujos, šukės ir smūgis alkūne panevėžietei į veidą: įtariamasis neteko ausies dalies

Antroji Kalėdų diena Panevėžyje paženklinta kelių asmenų išsišokimu viešoje vietoje – pareigūnams prireiks laiko, kad tiksliai atkurtų visą kruvinos sumaišties scenarijų. Aišku tiek, kad buvo stiklo šukių, ašarinių dujų, materialinių nuostolių bei fizinio skausmo, kurio neišvengė ir vienas iš dviejų įtariamųjų.
Naktinis Kauno policijos reidas
Temos iliustracija: išpuolis prasidėjo nuo sudaužyto „Toyota Prius“ stiklo, tuomet smurtinis chaosas tęsėsi. / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Kaip antradienį skelbia Panevėžio apskrities policija, gruodžio 26 d. apie 12 val. 28 min. vienas jaunas vyras (gim. 1995 m.) pareigūnams pranešė, kad Panevėžyje, Margių g. viešoje vietoje nepažįstamas asmuo išdaužė jo automobilio „Toyota Prius“ priekinį dešinės pusės durų stiklą, pripurškė jam į veidą ašarinių dujų.

Anot pranešimo, tas pats nepažįstamas asmuo gatvėje, viešoje vietoje, pripurškė į veidą ašarinių dujų ir vieną kartą kairės rankos alkūne trenkė merginai (gimusiai 1998 m.) į veido sritį, taip sukeldamas jai fizinį skausmą.

Taip pat tas pats nepažįstamas asmuo viešoje vietoje – gatvėje, matant kitiems asmenims, susimušė su kitu nepažįstamu asmeniu.

Nusikalstamos veikos padarymu įtariami 2 vyrai, gimę 1999 m., jie abu buvo neblaivūs (1,44 prom. ir 1,9 prom.). Abu įtariamieji sulaikyti.

Vieną iš sulaikytųjų pareigūnams teko pristatyti į Panevėžio respublikinės ligoninės priėmimo skyrių. Čia jam nustatyta antakio ir ausies kaušelio dalinė amputacija, bet gydytis žaizdų sužeistasis išleistas ambulatoriškai.

Aplinkybių tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas