Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Egzekucija Butrimonyse: gatvėje rastas sumuštas vyras mirė ligoninėje, sulaikytas įtariamasis

Alytaus rajone, Butrimonyse, antradienį rastas gatvėje gulintis žiauriai sumuštas vyras. Jis buvo išvežtas į ligoninę, operuotas, tačiau neatsigavo. Policija pradėjo tyrimą dėl nužudymo ir sulaikė įtariamąjį.
Įvykio vietoje
Butrimonys. Asociatyvinė nuotr. / 15min skaitytojo nuotr.

Kaip portalą alytausgidas.lt informavo Alytaus apskrities policija, komisariate antradienį buvo gautas pranešimas, kad Butrimonyse, Vilniaus gatvėje, 1978 metais gimusi moteris rado sumuštą vyrą (g. 1966 m.).

Policijos duomenimis, nukentėjusiam vyrui prireikė skubios medikų pagalbos – jis buvo išgabentas į Alytaus apskrities Stasio Kudirkos ligoninės reanimacijos skyrių.

Skaitytojų žiniomis, „konfliktas prasidėjo miestelio centre, nuo kurio vyras buvo sekamas link namų ir žiauriai sumuštas“. Pasak redakciją apie tai informavusių, miestelyje iki šiol matomos kraujo žymės.

Taip pat skaitytojų žiniomis, sumuštas vyras buvo operuotas Kauno klinikose ir „po galvos skubios operacijos buvo gilioje komoje“.

Kaip portalą informavo Butrimonių seniūnas Andrius Karlonas, miestelio centre, kur pirmadienio vakarą prasidėjo konfliktas tarp vyrų, veikia dešimt stebėjimo kamerų. Kamerų videomedžiagą policija pasiėmė.

Sumuštas vyras, neoficialiomis žiniomis, po galvos operacijos ir jį ištikusios komos neatsigavo.

Alytaus apskrities vyriausiame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo. Įtariamasis (g. 1978 m.) sulaikytas. Artimiausiu metu bus sprendžiamas kardomųjų priemonių skyrimo klausimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas