Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektrėnų policijos komisariatas ieško už prekybą narkotikais nuteisto Mindaugo Dirvanausko

Elektrėnų policija ieško dėl prekybos narkotinėmis medžiagomis nuteisto Mindaugo Dirvanausko. Vaikinui skirti 4 laisvės atėmimo metai.
Mindaugas Dirvanauskas
Mindaugas Dirvanauskas / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Elektrėnų policijos komisariatas ieško Mindaugo Dirvanausko (gim. 1991 m.), nuteisto už narkotinių psichotropinių medžiagų disponavimą ir platinimą.

M.Dirvanausko deklaruota gyvenamoji vieta – Elektrėnų savivaldybė, Kietaviškių seniūnija, Kareivonių kaimas, Beržų gatvė 2 – 4.

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad ieškomas asmuo yra apie 185 cm – 195 cm ūgio, liekno sudėjimo, trumpai kirptų tamsių plaukų.

Mačiusius M.Dirvanauską ar žinančius apie jo buvimo vietą policija prašo skambinti Elektrėnų policijos komisariatui telefonu (8 528) 34000.

2010 m. birželio 21 d. M.Dirvanauskas buvo sulaikytas Elektrėnuose, Draugystės gatvėje. Jo automobilyje buvo rasta 15 plastikinių pakelių su 7,217 g. kanapių, o namuose – 91,800 g kanapių (ir jų dalys) ir 0,675 g  kokaino.

Taip pat kratų metu rasta ir paimta 8 tūkst. 800 litų, 20 JAV dolerių (51 litas 91 centas) ir 30 eurų (103 litai.69 centai), elektrinė kavos malimo mašinėlė ir svarstyklės, skirtos narkotinių medžiagų smulkinimui ir svėrimui, 14 mobiliojo ryšio telefonų.

Trakų rajono apylinkės teismo 2012 m. birželio 22 d. nuosprendžiu baudžiamojoje byloje M.Dirvanauskas buvo pripažintas kaltu dėl šešių nusikaltimų ir nuteistas 4 laisvės atėmimo metams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito