Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ėriškiuose nuo kelio į laukus nuskriejęs „Audi S4“ užminė mįslių kriminalistams

Ketvirtadienio paryčiais Panevėžio rajone, Ėriškiuose, galingo automobilio nesuvaldė ir į laukus nuskriejo vairuotojas, kuris po avarijos pasišalino. „Audi S4“ bagažinėje rastos talpos su degalais.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Ketvirtadienio paryčiais kelyje Ramygala–Ėriškiai policijos pareigūnai pastebėjo važiuojantį automobilį. Kelių policijos ekipažas nusprendė automobilį sustabdyti. Pajutęs, kad turi „uodegą“, „Audi“ vairuotojas padidino greitį ir mikliai atsiplėšė nuo pareigūnų.

Tačiau bėglys nuvažiavo netoli. Vairuotojas neįvertino savo greičio ir slidžios, šerkšnu padengtos kelio dangos bei Ėriškių gyvenvietėje, kelio vingyje, nulėkė į griovį. Oru keletą metrų skriejusi transporto priemonė nusileido arime. „Audi“ vairavęs asmuo nelaukė, kol iš paskos atvažiuos policija ir spruko pėsčiomis.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Paaiškėjo, kad į laukus nuskriejo itin galingas „Audi S4“, po kurio variklio gaubtu sumontuotas 2,7 litro darbo tūrio agregatas su dviem turbinomis.

Toks automobilis standartiškai išvysto beveik 200 kilovatų galią, turi keturis varomuosius ratus ir mechaninę pavarų dėžę, tad nenuostabu, kad vairuotojas taip greit atsiplėšė nuo pareigūnų. Beje, po avarijos automobilio spidometro rodyklė užstrigo maždaug prie 140 kilometrų per valandą žyma.

VIDEO: Panevėžio rajone nuo kelio nulėkęs „Audi“

Automobilį apžiūrėjęs ekipažas netrukus suprato, kad galingas „Audi S4“ gali būti nusikaltimo įrankis.

Transporto priemonės bagažinėje rastos talpos su, kaip manoma, vogtais degalais. Bagažinėje taip pat mėtėsi jiems pumpuoti skirta žarna.

„Audi S4“ salone taip pat aptikti ir keli valstybinių numerių komplektai. Kai kurie iš jų – lenkiški ir galimai padirbti. Į įvykio vietą buvo iškviesti kriminalinės policijos pareigūnai, kurie iki aušros rinko įrodymus.

Kol vyks įvykio ir galimo nusikaltimo tyrimas, „Audi S4“ bus uždarytas policijos sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai