07 10

Gaisro Palangoje liudininkai: „Sprogo paspirtukas, smūgio jėga mane trenkė į sieną“

„Vos įžengus į koridorių – sprogimas, jo smūgio jėga mane nusviedė į sieną, keletą metrų. Nieko nepasiėmiau, tiesiog su draugu išbėgome į lauką“, – dalinosi gaisrą išgyvenusi Agnė, kuri savo akimis matė, kaip sprogo elektra įkraunamas paspirtukas. Antradienio vakarą Palangoje, 7-uoju numeriu pažymėtame Sodų gatvės daugiabutyje, kilęs gaisras visiškai suniokojo vieną butą, apgadino ką tik renovuoto namo fasadą.

Gaisras kilo trijų kambarių bute. Kaip praneša ugniagesiai, atvykus butas degė atvira liepsna. Iki gelbėjimo tarnybų atvykimo iš namo laiptinės išėjo 12 žmonių.

Trečiadienį nelaimės vietoje apsilankė 15min žurnalistai. Tuo metu prie gaisro nusiaubto namo laiptinės būriavosi nemažai žmonių. Sudegusio buto savininkų artimieji ir draugai tvarkė gaisro padarinius, valė aplinką. Prie namo ant suoliuko sėdėjo buto šeimininkė, aplink ją stovėjo kaimynai, jie ne tik reiškė užuojautą dėl nelaimės, bet ir aukojo pinigus.

Gabrielės Navickaitės / 15min nuotr./Palangoje, Sodų gatvėje sudegė butas
Gabrielės Navickaitės / 15min nuotr./Palangoje, Sodų gatvėje sudegė butas

„Išbėgom taip, kaip stovim“

„Man draugas priminė nusiplauti rankas ir aš nuėjau. Jeigu jis būtų to nepasakęs, tikrai būčiau nukentėjusi nuo sprogimo, nežinau, kas būtų iš manęs likę, nes net būnant koridoriuje sprogimo jėga mane nusviedė keletą metrų“, – dalinosi Agnė ir džiaugėsi, kad nelaimės akimirką kambaryje, kuriame buvo kraunamas elektrinis paspirtukas, nebuvo žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas