Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 03 30 /04:07

Gausiai drebiant sniegui Vilniuje šeštadienio naktį neblaivaus vairuotojo „VW Passat“ partrenkė pėsčiąjį

Gausiai sningant Vilniuje naktį iš penktadienio į šeštadienį, kaip įtariama, neblaivaus ir reikiamų dokumentų neturėjusio vairuotojo automobilis Naujininkuose partrenkė ir sužalojo pėsčiąjį. Neatmetama, kad pėsčiasis irgi galėjo būti išgėręs.
Avarija Vilniuje, Dzūkų g.
Avarija Vilniuje, Dzūkų g. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, naktį iš penktadienio į šeštadienį apie 1.23 val. gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Dzūkų g. 48, įvyko avarija, prispaustas žmogus.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje vėliau redakcija sužinojo, kad ugniagesių pagalbos neprireikė, prispaustų žmonių nebuvo.

Tuo tarpu į įvykio vietą atskubėję greitosios pagalbos medikai ir policijos pareigūnai konstatavo, kad slidžioje gatvėje automobilis „VW Passat“ partrenkė pėsčiąjį. Jį greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. Vyras sąmonės nebuvo praradęs.

Neatmetama, kad pėsčiasis galėjo būti išgėręs.

Tik atvykę į avarijos vietą pareigūnai įtarė, kad pusamžis automobilio vairuotojas gali būti neblaivus. Be to, jis neturėjo privalomų dokumentų. Todėl jis buvo sulaikytas. Vyriškis visų pirma buvo nuvežtas į policijos komisariatą tapatybės nustatymui, o vėliau dėl avarijos jis turėjo aiškintis kelių policijos pareigūnams, kurie pradėjo avarijos aplinkybių tyrimą.

15min.lt nuotr./Nuo kelio Kairėnuose nuskriejęs BMW
15min.lt nuotr./Nuo kelio Kairėnuose nuskriejęs BMW

Pro šalį ėjusi jaunuolių grupelė sakė pažįstanti vairuotoją. Jis esą gyvena netoli nuo avarijos vietos.

Vienas vaikinas tvirtino, kad visai neseniai vyriškio šeimoje įvyko didelė nelaimė. Todėl pastaruoju metu jis buvo gana prislėgtas.

Avarija įvyko gausiai sningant, Vilniaus gatvės tuo metu buvo labai slidžios. Šiek tiek prieš avariją Dzūkų g., nuo kalno Savanorių pr. besileidusio automobilio vairuotojas nesuvaldė savo transporto priemonės ir trenkėsi į atitvarus. Žmonės nenukentėjo.

Apie 3 val. Kairėnuose automobilio nesuvaldė, kaip įtariama, neblaivus vairuotojas. Jo mašina nuskriejo nuo kelio. Žmonės ir šioje avarijoje nenukentėjo.

15min.lt nuotr./Nuo kelio Kairėnuose nuskriejęs BMW
15min.lt nuotr./Nuo kelio Kairėnuose nuskriejęs BMW

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas