Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtam velnias pagalvėlę pakišo: Vilniaus rajono kelyje ant važiuojančio automobilio užkritęs jaunuolis nenukentėjo, automobilis apgadintas

Vilniaus rajono kelyje ant važiuojančio automobilio užvirto girtas pėsčiasis. Nors avarijos liudininkams iš pradžių pasirodė, kad jaunuolis sunkiai sužalotas, vėliau paaiškėjo, kad jis visiškai nenukentėjo.
Avarijos vietoje Vilniaus rajone
Avarijos vietoje Vilniaus rajone / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Incidentas apie 13.20 val. įvyko kelio Vilnius–Molėtai–Utena 37 km, važiuojant sostinės kryptimi. Kaip vėliau įvykio vietoje pasakojo automobilio „Opel“ keleivė, jaunuolis stovėjo kelkraštyje atsirėmęs į atitvarus.

„Jis svyravo. Pasviro į priekį, viena mašina jį apvažiavo. Jis vėl atsirėmė į atitvarus. O mums važiuojant pro šalį jis vėl pasviro ir krito tiesiai ant mūsų“, – pasakojo moteris.

Jaunuolis iš šono užvirto ant pravažiuojančio automobilio gaubto, su koja suskaldė prekinį bamperį ir risdamasis žemėn suskaldė šoninį veidrodėlį.

„Nukrito ir guli. Galvojome viskas... Sustojo daug mašinų, kažkas patikrino – pulsas yra. Iškvietėm greitąją, ir policija kaip tik pro šalį važiavo. Netrukus iš kitos kelio pusės atėjo jo motina. Ji pradėjo jį purtyti. Net išsigandau. Galvoju – jei kaulai sulaužyti, negalima jo judinti. O jis ėmė ir atsistojo“, – pasakojo moteris.

Netrukus atvažiavę greitosios pagalbos medikai apžiūrėjo vaikiną, tačiau jokių sužalojimų nenustatė. Į ligoninę partrenkto jaunuolio vežti nereikėjo.

Ant mašinos užkritusio jaunuolio namas kitoje kelio pusėje
Ant mašinos užkritusio jaunuolio namas kitoje kelio pusėje

Policija alkoholio matuokliu nustatė, kad vaikinas smarkiai apgirtęs. Jam nustatytas 2,3 prom. girtumas.

„Kai motina jį papurtė, jis net prablaivėjo. O vėliau prisipažino, kad gyvena visai netoli. Va jo namas kitoje kelio pusėje“, – rodydama į laukuose stovinčią vienišą sodybą sakė automobilio keleivė.

Nors ant automobilio užkritęs vaikinas nesužalotas, automobilis apgadintas.

Visas įvykio detales aiškinasi policija.  

Po kiek laiko Vilniuje, Džiaugsmo g., ne visai aiškiomis aplinkybėmis pėsčiasis nukentėjo jau iš tiesų. Kaip vėliau policijai sakė žmogų partrenkusio automobilio vairuotojas, jo važiuojantį automobilį kažkas apspardė.

Vyras apsisuko ir pradėjo vaikytis niekadėjus. Besivaikydamas vieną partrenkė. Partrenktą pėsčiąjį greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę.

Įvykio aplinkybes irgi aiškinasi pareigūnai.

VIDEO: Ant automobilio užkritęs girtas pėsčiasis nenukentėjo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento