Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas „Volkswagen“ ekipažas į akistatą su Panevėžio policija reagavo skirtingai – vienas dėjo į kojas, kitas liko snausti

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį nuo Panevėžio policijos pareigūnų nesėkmingai bandė sprukti girti asmenys, važiavę „Volkswagen“ automobiliu. Policijai žinomi vyrai šįkart ir vėl nesugebėjo pabėgti, o galiausiai kaltę dėl vairavimo išgėrus ėmė versti vienas kitam.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

„Volkswagen Golf“ ekipažas policijos dėmesį atkreipė Parko gatvėje, kai akivaizdžiai viršijo greitį. Pareigūnai nusprendė automobilį sustabdyti patikrinimui. Tačiau „Volkswagen“ vairuotojas veikiausiai suprato, kad gatvėje apsisukantys pareigūnai juos stabdys, todėl padidino greitį ir spruko.

Visgi „Volkswagen“ ekipažas toli nuvažiuoti nespėjo. Jie sustojo pasukę į prekybos centro „Lidl“ aikštelę. Pareigūnai pastebėjo, kad tolyn nuo automobilio bėgti pasileido vyras. Vienas iš policijos pareigūnų jį pradėjo vytis. Bėglio sprintas truko vos kelias dešimtis metrų ir tuomet jam buvo uždėti antrankiai.

Tuo metu kitas asmuo taip ir liko sėdėti priekinėje „Volkswagen“ automobilio keleivio sėdynėje bei apsimetė miegantis. Abu vyrai buvo girti. Bėgliui nustatytas dviejų promilių girtumas, jo kompanionui – kiek mažiau nei pusantros promilės.

Tiek automobilyje likęs, tiek savo bėgimo įgūdžius pasitikrinti nusprendęs asmuo neigė, kad vairavo „Volkswagen Golf“. Policijai žinomi asmenys galiausiai kaltę dėl vairavimo ėmė versti vienas kitam. Įdomu tai, kad nors bėglys ir neigė vairavęs, jis parodė, kur sprukdamas nuo pareigūno išmetė „Volkswagen“ užvedimo raktelius. Jie buvo rasti netoli asmens sulaikymo vietos. Tačiau net ir tuomet vyras kaltę neigė bei tvirtino, kad raktelius jam padavė prie vairo neva sėdėjęs jo draugas.

Į įvykio vietą buvo pakviesti policijos ekspertai, kurių išvados ir atskleis tikrąjį vairuotoją. Be to, „Volkswagen“ prekybos centro aikštelėje sustojo tiesiai prieš vaizdo stebėjimo kameras, kurių medžiaga irgi sudės visus taškus šioje byloje.

„Volkswagen“ buvo išgabentas į policijos sulaikytų automobilių saugojimo aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas