Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Girtos vairuotojos „Audi“ perėjoje Marijampolėje kliudė du pėsčiuosius ir iš įvykio vietos nuvažiavo

Marijampolės policija aiškinasi aplinkybes avarijos, per kurią neblaivios vairuotojos vairuojamas automobilis kliudė du pėsčiuosius ir iš įvykio vietos nuvažiavo.
Pėsčiųjų perėja
Pėsčiųjų perėja / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

Kaip informuoja Marijampolės policija, trečiadienį apie 21 val. Marijampolės apskrities vyriausiame policijos komisariate buvo gautas pranešimas apie avariją Kauno-Juknevičiaus-Sporto  gatvių sankryžoje.

Nuvykus į avarijos vietą, automobilis nerastas, jis iš eismo įvykio vietos buvo pasišalinęs. Vėliau automobilis rastas prie Juknevičiaus 24 namo. Paaiškėjo, kad tai yra „Audi A3“, kurį prieš įvykį vairavo pilietė R.B. (gimusi 1972 m.). Jai buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis, paimta kraujo tyrimams.

Iš eismo įvykio vietos į ligoninės priėmimo skyrių buvo pristatyti  piliečiai A.G. (gim. 1981 m.) ir M.L. (gim. 1986 m.), kuriuos pėsčiųjų perėjoje kliudė automobilis „Audi A3“.

Po medikų apžiūros A.G. konstatuota kairės šlaunies, dešinio klubo sumušimų, M.L. konstatuota dešinio peties, dešinės šlaunies, dešinės blauzdos, kairės kojos pėdos sumušimų. Po medikų apžiūros abu išleisti į namus gydytis ambulatoriškai.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas