Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į avariją prie Pagėgių pateko VSAT tarnybinė „Škoda“, dvi „Audi“ keleivės – ligoninėje

Penktadienį aiškėja daugiau aplinkybių apie eismo įvykį, kuriame išvakarėse sužeisti iškart 5 žmonės. Trys vyrai sužalojimus gydosi namuose, tuo metu abi moteris medikai nutarė guldyti į ligoninę.
„Audi S5 Evo“ - tik žurnalistams
Asociatyvi iliustracija: avarijos sukėlimu įtariamas sportiško „Audi“ vairuotojas. / Gamintojo nuotr.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato fiksuotais duomenimis, 2022-10-06 apie 12.49 val. kelio Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda 122-ame km (Pagėgių sav.), automobilis „Audi S5“, vairuojamas vyro, gim. 1992 m., išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su tarnybiniu automobiliu „Škoda Octavia“, vairuojamu tarnybos metu, neuniformuoto Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių rinktinės pareigūno (gim. 1976 m.).

Eismo įvykio metu sužaloti abu vairuotojai bei „Škoda“ automobiliu važiavęs uniformuotas Kybartų užsieniečių registracijos centro pareigūnas (gim. 1975 m.), kurie, suteikus med. pagalbą, gydomi ambulatoriškai, o „Audi S5“ važiavusi moteris, gim. 1986 m., ir moteris, gim. 1972 m., dėl įvairių sužalojimų paguldytos į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 281 str. 1 d. (KET pažeidimas, dėl kurio kilo avarija ir buvo sužeisti žmonės).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas