Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į Pravieniškes permestuose paketuose – 16 telefonų ir narkotikai

Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai sustabdė bandymą Į Pravieniškių pataisos namus permesti draudžiamus daiktus. Trijuose paketuose rasta krūva telefonų ir, kaip įtariama, narkotikų.
Pravieniškėse sulaikyti daiktai
Pravieniškėse sulaikyti daiktai / Kalėjimų departamentas

Pareigūnai, turėdami informacijos apie galimą draudžiamų daiktų permetimą į pataisos namų teritoriją, bendradarbiaudami su Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos Saugumo valdymo skyriaus pareigūnais užkardė draudžiamų daiktų – mobiliųjų telefonų, jų priedų ir, kaip įtariama, narkotinių medžiagų patekimą į pataisos įstaigos teritoriją.

Pataisos pareigūnų operacijos metu sulaikyti trys paketai, kuriuos buvo bandoma permesti nuteistiesiems. Juose rasta 16 mobiliojo ryšio telefonų, SIM kortelių ir įkrovimo laidų, taip pat neaiškios kilmės birios medžiagos. Įtariama, kad tai gali būti narkotinės ar psichotropinės medžiagos.

Kalėjimų departamente pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Ikiteisminį tyrimą koordinuoja Kauno apylinkės prokuratūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas