Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į Vilniaus knygų mugę atvykusios Seimo nario Naglio Puteikio žmona ir duktė buvo sužalotos

Į Vilniaus knygų mugę atvykusios Seimo nario Naglio Puteikio žmona ir 12 metų duktė šeštadienio naktį greitosios pagalbos automobiliu buvo skubiai nuvežtos į ligoninę.
Naglis Puteikis
Naglis Puteikis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kaip rašo „Lietuvos rytas“, grįžtant po darbo Vilniaus knygų mugėje į viešbutį „Green“ virš Nikos Puteikienės ir jos dukters Augustės sudužo stiklinis įėjimo stogas, akimirksniu virtęs stiklo duženomis. Stogą sudaužė stiklinė, numesta iš kambario, kur gyvena Tarptautinės teisės ir verslo aukštosios mokyklos studentai iš Azerbaidžano.

Atvykę greitosios pagalbos medikai suteikė pirmąją pagalbą, bet policininkai griežtai atsisakė kilti į devintą aukštą pas azerbaidžaniečius: esą, negalima drumsti nekaltų žmonių privatumo.

„Jūsų sužalojimai nedideli, viskas vyko ne viešoje vietoje, aplinkiniams poveikis nepadarytas. Ką man su tuo azerbaidžianiečiu daryti?“, – klausė tyrėja apstulbusios N.Puteikienės.

Pasirodo, plotas virš stogelio nėra vieša vieta, krentačius stiklus ant motinos ir vaiko matė tik viešbučio tarnautojas – taigi, sukrėstų liudininkų nėra. Ikiteisminio tyrimo pradėti nereikia.

Tik kai N.Puteikis pasiūlė atvežti raštišką viešbučio budėtojo liudijimą, kaip jį sukrėtė kraujais paplūdęs jo žmonos veidas po stiklo duženomis, tyrėja persigalvojo ir pažadėjo pradėti tyrimą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas