Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Vilniaus merus kandidatavusi Eglė Radvilė vairavo girta, vežė vaiką

Sostinės policijai įkliuvo neblaivi, kaip įtariama, Eglė Radvilė (gim. 1985 m.). Buvusi kandidatė į Vilniaus miesto merus, be kita ko, sukėlė pavojų mažametei, kartu važiavusiai automobiliu. Tad informuoti ir vaikų teisių gynėjai.
Temos iliustracija
Eglė Radvilė, temos iliustracija / 15min archyvo nuotraukų koliažas

Policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis penktadienį 15min informavo, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo neblaiviai, įtariamoji yra buvusi kandidatė į Vilniaus miesto merus Eglė Radvilė, keliavusi su vaiku.

Policijos fiksuotais pirminiais duomenimis, užvakar, spalio 2 d. vakarą, apie 19 val., Vilniuje, Žalgirio g., sustabdytas automobilis BMW, kurį vairavo E.Radvilė.

Teigiama, kad transporto priemonė stabdyta, nes BMW įveikė sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui.

Pareigūnams kilo abejonių dėl pažeidėjos blaivumo: moteris įpūtė 2,06 prom. alkoholio. Dėl to pradėtas ikiteisminis tyrimas, gresia baudžiamoji atsakomybė.

Be to, transporto priemonėje buvo devynerių vairuotojos dukrytė. Policijos atstovas R.Matonis minėjo, kad dėl šios aplinkybės pareigūnai perdavė informaciją ir Vaiko teisių apsaugos specialistams.

Į merus E.Radvilę iškėlė Liberalų Sąjūdis. Rinkimų anketoje politikė buvo nurodžiusi, kad jos visuomeninė veikla – Asociacijos Lietuvos IT vadovų CIO.LT vadovė, taip pat savanorių asociacijos „Gedimino Legionas“ prezidentė ir „Skaidrumo akademijos“mentorė.

Išvardinti pomėgiai: baletas, nardymas, šaudymas, motociklai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas