Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ieškodami naminukės policininkai netoli Rietavo aptiko ir kontrabandinių rūkalų

Rietavo savivaldybės Pajomančio kaime ikiteisminio tyrimo dėl neteisėtai laikomos naminės degtinės veiksmus trečiadienį vykdę Šilalės rajono policijos pareigūnai buvo apdovanoti už pastangas – rasta ne tik naminukės, bet ir nemažas kiekis kontrabandinių cigarečių.
Sulaikyti daiktai
Sulaikyti daiktai / Tauragės AVPk

Kratos metu, 1961 metais gimusiam vyrui priklausančiose gyvenamosiose patalpose bei ūkiniame pastate buvo aptiktas 31 litras skysčio su kvapu būdingu naminei degtinei.

Pareigūnai, ieškodami neteisėtai laikomos naminės degtinės, aptiko ir nemažą kiekį kontrabandinių cigarečių. Vyras kontrabandines cigaretes slėpė nuosavo automobilio bagažinėje ir namuose. Pareigūnai rado ir išėmė 2000 pakelių cigarečių „NZ Gold“ su baltarusiškomis banderolėmis ir 500 pakelių cigarečių „Minsk Capital“ su baltarusiškomis banderolėmis.

Tauragės AVPk/Sulaikyti daiktai
Tauragės AVPk/Sulaikyti daiktai

Visų šių cigarečių pakelių, nepaženklintų Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyto pavyzdžio banderolėmis, vertė 8675 eurai.

Vyro atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo namine degtine ir kontrabandos. Tokį nusikaltimą padariusiam asmeniui gresia bauda arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Tauragės apylinkės prokuratūros prokuroras.

Pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją bei primena, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, pranešti galima bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas