Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 09 /08 13 16:47

Ieškota Švenčionių rajone dingusi moteris, policija prašė pagalbos: rasta negyva

Grybautoja išvažiavo iš namų Svylionių k, Švenčionių r., į Rakauskų kaime esantį miško masyvą ir negrįžo. Gyventoja rasta negyva.
Reido akimirka
Asociatyvi iliustracija / Anetos Primost / 15min nuotr.

Papildyta rugpjūčio 13 d.: Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyris antradienio pavakarę informuoja, kad ieškomos moters paieška nutraukta. „Moters kūnas be smurto žymių buvo rastas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti“, – nurodo policijos atstovai.

Pradžia. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariato pareigūnai ieško dingusios Gemos C. (gimusios 1955 m.).

Moteris 2024-08-07 apie 08.45 val. išvažiavo iš namų Svylionių k, Švenčionių r., grybauti į Rakauskų kaime esantį miško masyvą ir negrįžo namo.

Asmenis, mačiusius šią moterį ar žinančius jos buvimo vietą, prašytume nedelsiant apie tai informuoti Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresnįjį tyrėją Valerijų Garbulį, tel. +370 700 62582, +370 614 65 992 el. p. valerijus.garbulis@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas