Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 29 /2021 11 11

Ieškotas iš Alytaus pataisos namų pasišalinęs nuteistasis: negrįžo iš darbo

Dėl pasišalinimo iš atvirosios kolonijos buvo paskelbta nuteistojo Renato Vainoriaus paieška. Nuteistasis mėgavosi laisve apie dvi savaites.
R. Vainorius
Renatas Vainorius / Kalėjimų departamento nuotr.

Atnaujinta lapkričio 11 d.: Iš Alytaus pataisos namų atvirosios kolonijos pasišalinęs Renatas Vainorius buvo surastas Kauno policijos lapkričio 10 d. ir grąžintas į įkalinimo įstaigą. Kalėjimų departamentas prie Teisingumo ministerijos dėkoja Kauno vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams sėkmingai vykdžiusiems nuteistojo paiešką.

Pradžia. Alytaus pataisos namai spalio 29 d. informavo, kad 2021 m. spalio 28 d. atvirojoje kolonijoje bausmę atliekantis ir dirbantis vienoje iš Alytaus bendrovių nuteistasis Renatas Vainorius, gimęs 1980 metais, negrįžo iš darbo nustatytu laiku, tai yra iki 20.30 val.

Turinčius informacijos apie R.Vainoriaus buvimo vietą prašoma paskambinti telefonu 112.

Kalėjimų departamentas prie Teisingumo ministerijos informuoja, kad bausmę atliekantys atvirosiose kolonijose asmenys turi teisę savarankiškai be apsaugos lankytis gydymo įstaigose, parduotuvėse, palikti pataisos namų teritoriją darbo arba darbo paieškos tikslais, naudotis mobiliaisiais telefonais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas