Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieškomi pievos niokotojai, o liudininkai stebisi – juk patys pareigūnai matė!

Šiaulių policija socialiniuose tinkluose paskelbė, jog ieško, kokie niekadėjai mieste išvažinėjo žolę. Liudininkai tvirtina, kad tai padarė ne kokie nenaudėliai, o ugniagesiai. Be to, visą situaciją matė tuo metu buvusi policija ir greitoji pagalba.
Išvažinėta pieva
Išvažinėta pieva

Policija ieško, kas spalio 31 ar lapkričio 1 dienomis Šiauliuose, K.Korsako gatvėje išvažinėjo pievą. Ką nors žinančius apie šį įvykį prašoma pranešti tyrėjui arba rašyti komentaruose.

Išvažinėta pieva
Išvažinėta pieva

Netrukus keletas įvykio liudininkų informavo, jog matė šį įvykį ir tai nebuvo ratuoti chuliganai. Pievą išvažinėjo ugniagesiai, vykdydami savo pareigas. Tuo metu viską matė ir įvykyje dalyvavo policijos pareigūnai bei medikai.

Ugniagesių suvestinėse informacijos apie įvykį nepavyko rasti, tačiau keletas liudininkų viską papasakojo smulkiai.

Netoliese gyvenanti mergina tvirtina savo akimis mačiusi visą įvykį. Jos žiniomis, tiesiog buvo iškviesta pagalba, nes vienos moters nebuvo namuose kelias paras, o jos sūnus negalėjo įeiti į namus buvo pakeista durų spyna.

Ugniagesiai, anot liudininkės, važiavo į kiemą tiesiai per pievą ir į butą įlipo pro langą, naudodami keltuvą bei kitas savo turimas specialiąsias priemones. Butas buvo atrakintas iš vidaus ir visi išsiskirstė.

Ugniagesiai važiuoja ten, kur reikia

Analogiškas atvejis tą parą įvyko Dvaro gatvėje, tačiau jo baigtis liūdnesnė. Gautas pranešimas, kad žmogus kelios dienos negali susisiekti su giminaičiu, durų taip pat niekas neatidaro. Atvykus PGP, policijos pareigūnams ir GMP, pro langą patekta į butą. Viduje rastas negyvas pilietis.

Ugniagesiai visada važiuoja ten, kur reikia. Nesvarbu, ar pieva, ar šaligatvis, ar griovys.

Šiaulių PGT atstovas ryšiams su visuomene Gintaras Zonis teigia, kad ugniagesiai visada važiuoja ten, kur reikia. Nesvarbu, ar pieva, ar šaligatvis, ar griovys.

„Jeigu incidentas vyksta daugiabutyje, į įvykį vyksta keltuvas. Žinoma, pagal situaciją. Jei paaiškėja, kad veiksmas rūsyje, keltuvas atšaukiamas“, – sako atstovas.

Spalio 31 dienos vakare ugniagesiams netoliese teko vykti ir į rūsį. Vieno daugiabučio rūsyje gulėjo neblaivus vyras, kuris negalėjo paeiti. Vyras buvo labai sunkus, todėl buvo iškviesti gelbėtojai, kurie turi specialius neštuvus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento