Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išaiškintas 3 vagystes Kaune įvykdęs jaunuolis, ieškoma daugiau nukentėjusiųjų

Birželio – liepos mėnesiais į Kauno apskrities VPK Kauno miesto Panemunės policijos komisariatą kreipėsi nukentėjusieji dėl vagysčių, kurios buvo įvykdytos Šančių mikrorajono Kranto, Nemuno krantinės ir Danų gatvėse. Įtariamasis suimtas. Policija mano, kad gali būti daugiau apvogtųjų, tad skelbia nukentėjusiųjų paiešką.
Dvidešimtmetis, sulaikytas už tris Kaune įvykdytas vagystes
Dvidešimtmetis, sulaikytas už tris Kaune įvykdytas vagystes / Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno apskrities VPK informuoja, jog visų trijų minėtų vagysčių metu į gyvenamąsias patalpas buvo patekta išlaužiant ar apgadinant langų rėmus, o iš patalpų vidaus pavogti juvelyriniai dirbiniai, pinigai, kompiuteris, alkoholiniai gėrimai. Policija pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl vagysčių.

Liepą Kauno apskrities VPK kriminalistai, tirdami šiuos nusikaltimus, nustatė įtariamąjį, dvidešimtmetį Kauno miesto gyventoją T.Č., anksčiau teistą. Apklausų metu vyras prisipažino įvykdęs tris vagystes iš gyvenamųjų patalpų. Jam buvo skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Tačiau jaunas vyras pasislėpė nuo pareigūnų, todėl liepą buvo paskelbta jo paieška. Lapkričio 11 dieną įtariamąjį kriminalistai sulaikė Kaune. Teismas lapkričio 12 dieną jam skyrė kardomąją priemonę – suėmimą vienam mėnesiui.

,,Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, sėkmingai išaiškinę šiuos nusikaltimus, yra verti padėkos. Tačiau tikiuosi ir produktyvaus bendradarbiavimo su visuomene – mes laukiame informacijos iš kitų, galimai nukentėjusių kauniečių, nes įtariamasis galėjo įvykdyti ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų“, – nukentėjusius kviečia atsiliepti Kauno apskrities VPK Kauno miesto Panemunės PK viršininkas Giedrius Klimavičius.

Pareigūnai prašo piliečių, kurie yra nukentėję nuo nuotraukoje matomo asmens bei turinčių reikšmingos informacijos tyrimui, pranešti Kauno apskrities VPK Kauno miesto Panemunės PK tyrėjams telefonais (8 37) 30 38 21, (8 37) 30 38 00 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Policija primena, kad rūpinantis turto saugumu, būtina imtis visų atsargumo priemonių. Buto ar namo duris reikia visada užrakinti, nepalikti atvirų langų. Apie įtartinus nepažįstamuosius būtina pranešti policijai bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai