Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Iškviestas į policiją duoti parodymų dėl sukeltos avarijos, kaunietis atvairavo neblaivus

Net seniai policijoje dirbantys pareigūnai sako neprisimenantys tokio įvykio. Avariją Kauno rajone sukėlęs ir iš pasišalinęs vairuotojas buvo surastas. Jam liepta atvykti į policiją duoti parodymus. Į policiją avarijos kaltininkas važiavo automobiliu girtas.
Alaus bokalas
Alaus bokalas / 123FR nuotr.

Rugsėjo 20 d., 19.45 val. Jonučiuose (Kauno r.), Vytauto gatvėje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje stovintį automobilį „VW Passat“ apgadino automobilis „Renault Clio“, kurio vairuotojas pasišalino iš eismo įvykio vietos. „VW Passat“ vairuotoja V.R. išlipo iš automobilio ir bandė vytis „Renault Clio“, tačiau už vairo sėdėjęs vyras tik pasižiūrėjo į ją ir nuvažiavo.

Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdyba dėl šio įvykio pradėjo tyrimą. Jo metu pareigūnai nustatė eismo įvykio kaltininką, „Renault Clio“ vairuotoją V.Ž. (gimusį 1957 m.), kurį išsikvietė apklausai.

Rugsėjo 29 d. Kaune, netoli nuo Chemijos gatvėje esančio policijos pastato, vairuojantis tą patį „Renautl Clio“ ir atvykstantis į policiją duoti parodymų, buvo sulaikytas neblaivus avarijos Jonučiuose kaltininkas V.Ž. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis.

Vairuotojui pareigūnai už vairavimą neblaiviam surašė administracinės teisės pažeidimo protokolą. Už eismo įvykį ir pasišalinimą iš jo vietos V.Ž. taip pat bus patrauktas administracinėn atsakomybėn. Abi administracinės teisės pažeidimo bylas nagrinės Kauno apylinkės teismas.

Be to, rugsėjo 30 d. ryte atsiimti jam priklausančio automobilio V.Ž. vėl atvyko „su kvapeliu“, tik šį kartą automobilį vairavo jo sūnus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas