Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Itin slidžiame kelyje šalia Ukmergės – per avariją sumaitoti du automobiliai

Vėsų antradienio rytą, apie 11 valandą, itin slidžiame kelio Ukmergė–Utena ruože, netoli įvažiavimo į Dukstynos sodus, įvyko eismo įvykis, kurio metu nepataisomai sudaužyti du automobiliai.

Nuo Ukmergės miesto pusės moters vairuojamas „Ford Galaxy“ leidosi nuokalne šalia Dukstynos sodų. Šioje kelio vietoje po rytinės šalnos susidarė plikledis, saulės apšviestas asfaltas net blizgėjo. Staiga „Fordas“ tapo nevaldomas ir išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, kuria Ukmergės link važiavo krovininis mikroautobusas „Mercedes-Benz“.

Susidūrimo vairuotojams išvengti nepavyko. Po smūgio „Mercedes“ atsidūrė pakelės griovyje, o „Ford“ apsisuko aplink savo ašį. Avarijos vietoje pasipylė abiejų transporto priemonių dalys, išsiliejo tepalai. Į įvykio vietą atvyko policija, medikai ir priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba.

„Ford Galaxy“ vairuotoja ir „Mercedes-Benz“ vairuotojas greitosios pagalbos automobiliu buvo išgabenti į priėmimo-skubios pagalbos skyrių. Laimei, „Ford Galaxy“ vairuotoja važiavo viena, nes pagrindinis smūgis teko į automobilio priekio dešinę pusę.

„Ukmergės medija“ įspėja, kad plikledis pirmiausia susidaro ant tiltų, viadukų, pamiškėse, todėl šiose vietose vairuotojai turėtų būti ypač atidūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento