Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jaunuolio egzekuciją Panevėžyje stebėjo 40 paauglių? Mušė, o tada įstūmė į tvenkinį

Paauglių „muštynės“ Skaistakalnio parke: pranešama, kad apie 40 jaunuolių stebėjo, kaip smurtautojai vieną nepilnametį iš pradžių mušė, o netrukus ir įstūmė į vandenį.
Įvykio vietoje
Asociatyvi iliustracija / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Naujienų portalą JP pasiekė laiškas, kuriame teigiama, kad ketvirtadienį, apie 16 val., Skaistakalnio parke įvyko paauglių muštynės. Laiške rašoma, kad buvo sumuštas jaunuolis ir įstumtas į vandenį.

Anot laišką parašiusios skaitytojos, buvo susirinkę apie 40 nepilnamečių ir jie stebėjo sužvėrėjusį panevėžiečių paauglių elgesį.

Kol kas į policiją dėl sumušto paauglio niekas nesikreipė, tad pareigūnai net neturi pagrindo kelti bylos.

Kaip naujienų portalui JP sakė Panevėžio apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Jukniūtė, policija gavo pranešimą apie šį incidentą, bet, pareigūnams atvykus į įvykio vietą, susirinkusių paauglių neberado.

Policijai buvo pranešta, kad Skaistakalnio parke yra mušamas paauglys, visą egzekuciją stebi apie 40 nepilnamečių. Anot šį incidentą mačiusių panevėžiečių, sumuštas jaunuolis buvo įstumtas ir į vandenį.

„Policija gavo pranešimą dėl jaunuolių, iš kurių vienas įstūmė kitą į vandenį. Atvykus policijai į vietą – jaunuolių pareigūnai neberado“, – teigė O.Jukniūtė ir pridūrė, kad policiją iškvietė gyventojai.

Policijos atstovė pabrėžė, kad kol kas į policiją dėl sumušto paauglio niekas nesikreipė. „Ikiteisminis tyrimas būtų pradėtas, jeigu nukentėjusio paauglio tėvai kreiptųsi į policiją ir parašytų pareiškimą“, – teigė O.Jukniūtė.

Beje, teigiama, kad liudininkai pasiruošę, jei tik nukentėjęs jaunuolis norės, papasakoti įvykio aplinkybes, tam, kad būtų nubausti kaltininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas