Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
06 13

Ramų Panevėžio rajono kaimą sukrėtė mįslingos mirtys: per pusę paros – trys lavonai

Panevėžio rajone esantis ramus Jotainių kaimas praėjusią parą buvo tiesiog apgultas specialiųjų tarnybų pareigūnų. Trečiadienio popietę čia aptikti du neaiškiomis aplinkybėmis mirę jaunuoliai, o vos po pusės dar vieną gyvybę nusinešė netoli nuo pirmojo įvykio vietos kilęs gaisras. Jotainių gyventojai sukrėsti, o miglotas abiejų įvykių aplinkybes tiria pareigūnai.
Jotainiuose per pusę paros – trys mirtys
Jotainiuose per pusę paros – trys mirtys / 15min montažas

Tame pačiame name – negyvi vaikinai

Trečiadienio popietę specialiosios tarnybos Jotainiuose skubėjo į Grigalių gatvę. Pranešta, kad čia esančiame name aptikti negyvi du jauni vyrai. Atskubėję medikai vaikinams niekuo padėti nebegalėjo – 1999 m. ir 2003 m. gimusiems jaunuoliams konstatuota mirtis.

Panevėžio apskrities VPK atstovė Odeta Jukniūtė tvirtina, kad kol kas vyksta ikiteisminis tyrimas, kurio metu paaiškės, dėl kokių priežasčių abu name buvusius jaunuolius ištiko tokia lemtis.

„Tiriamos įvairios versijos. Bus aiškinamasi, ar asmenys vartojo tik alkoholį, ar kažką daugiau. Abu asmenys nebuvo artimieji. Jie buvo draugai“, – sakė O.Jukniūtė.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Jotainiuose per pusę paros – trys mirtys
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Jotainiuose per pusę paros – trys mirtys

Namas buvo virtęs jaunimo išgertuvių vieta

15min žurnalistas apsilankė Jotainiuose ir aiškinosi mirčių priežastis. Kaimynystėje gyvenantis Ričardas 15min sakė, kad šis namas priklausė 2003-iais metais gimusio jaunuolio seneliui.

Pats senelis dėl sunkios sveikatos būklės pastaruoju metu gyveno slaugos namuose. Vaikino mama gyveno užsienyje, tad jos sūnus gyveno be artimųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas