Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurbarkietei velnias pagalvės nepakišo: krisdama nuo dviračio susižalojo kaip per rimtą avariją

Raktikaulio ir dubens kaulų lūžiai, be to, pavojinga galvos trauma. Tai 57 metų dviratininkės sužalojimai, kuriuos ji patyrė girta mindama dviračiu. 
Avarijos vietoje Vilniuje
Asociatyvi iliustracija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Posakis, kad girtam pats velnias pakiša pagalvę, šiuo atveju nepasiteisino. Atvirkščiai – Viešvilės seniūnijos gyventoja lygioje vietoje sugebėjo susižeisti taip, kaip dar ne kiekvienam „pasiseka“ per rimtus eismo įvykius.

Kaip antradienį praneša Marijampolės apskrities VPK, 2017-08-28 apie 16.28 val. policijoje gautas pranešimas, kad į Jurbarko ligoninę pristatyta neblaivi (1,66 prom.) moteris (g. 1960 m.), gyvenanti Jurbarko rajone.

Pirminiais duomenimis, ši ponia važiavo dviračiu ir nukritusi stipriai susižalojo. Medikai nustatė, kad lūžo raktikaulis, kairės pusės dubens kaulai ir sutrenkta galvos kairioji pusė.

Pareigūnams dėl tokių kelionės padarinių teko pradėti baudžiamąją bylą dėl eismo įvykio, kurio metu rimtai sužalotas žmogus. Jei ikiteisminio tyrimo metu paaiškės, kad tik pati vairuotoja šiuo atveju atsakinga už visas neigiamas pasekmes, ji teisiama nebus, tik gali sulaukti atsakomybės už šiurkštų Kelių eismo taisyklių pažeidimą, kuomet sėdo prie vairo išgėrusi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai