Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Kaišiadorių rajono policijos pareigūnai išaiškino, kur dingo šulinių dangčiai

Kaišiadorių rajono gyventojai nuo šiol galės atsikvėpti, bemaž mėnesį visame rajone siautėję šulinių dangčių vagys buvo sulaikyti. Pirminiais duomenimis, per mėnesį buvo įvykdytos aštuo-nios tokios vagystės, iš viso pavogti 24 šulinių dangčiai ir kiti metalai, padaryti nuostoliai siekė kelis tūkstančius eurų.
Pavogtas metalas
Pavogtas metalas / Kauno policijos nuotr.

Kaišiadorių rajone šulinių dangčiai buvo vagiami nuo gegužės 8 d. iki birželio 4 d. Vagystės vykdytos Kaišiadorių mieste, Žaslų miestelyje, Guronių kaime.

O birželio 4 d. pastebėta, jog Guronių ir Kaugonių kaimuose, esančiuose Kaišiadorių rajone, pavogti šeši gretbėgiai, o iš sandėliuojamo metalo laužo buvo pavogtos trumpos bėgių nuopjovos. Iš viso turtinė žala siekė daugiau nei 7 tūkst. eurų.

Po ilgo ir nuosteklaus darbo, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai nustatė tris galimai šias vagystes vykdžiusius asmenis – du vyrus (gim. 1996 m.; gim. 1991 m.) ir moterį (gim. 1984 m.). Rokiškio ir Elektrėnų rajonų gyventojai jau buvo žinomi policijos pareigūnams.

Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius