Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Katės ir pelės žaidimą su Panevėžio pareigūnais žaidęs girtas vairuotojas patyrė pralaimėjimą

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Panevėžyje sustabdytas girtas vairuotojas. Jam nustatytas vidutinis girtumas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Ketvirtadienio vakarą Panevėžio policijos pareigūnai gavo pranešimą iš piliečio apie tai, kad iš J.Janonio gatvės išvažiavo „Volkswagen“ su vokiškais valstybiniais numeriais, kurio vairuotojas yra neblaivus.

Pareigūnai nedelsdami leidosi ieškoti nurodyto automobilio, patikrino galimus jo judėjimo maršrutus, tačiau transporto priemonės nepastebėjo. Atrodė, kad girtam vairuotojui šįkart nusišypsojo sėkmė ir akistatos su pareigūnais jis išvengė.

Tačiau praėjus kone dviem valandoms tas pats pareigūnų ekipažas minėtą automobilį pastebėjo toje pačioje J.Janonio gatvėje kaip ir pranešėjas.

Transporto priemonė judėjo per teritoriją, kurioje įsikūrusios įmonės. „Volkswagen“ vairuotojas pakluso pareigūnų reikalavimui sustoti. Nors vyras iš pradžių nesugebėjo papūsti į alkoholio matuoklį arba tą daryti vengė specialiai, galiausiai pavyko nustatyti asmens girtumą.

Pirmuoju pūtimu užfiksuotas lygiai dviejų, o antruoju – 1,91 promilės neblaivumas. Pažeidėjo „Volkswagen“ išgabentas į policijos sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelę, o vairuotojo laukia teismas, kuris spręs dėl baudos dydžio, automobilio konfiskacijos bei vairuotojo pažymėjimo atėmimo termino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas