Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 03 /2018 06 04

Kaune – „Golf“ ir motociklo kaktomuša: motociklininkas be sąmonės išvežtas į ligoninę

Sekmadienį apie 17 val. Kauno Nuokalnės gatvėje partrenktas motociklininkas. Avarijoje dalyvavo du automobiliai ir motociklas. Preliminariais duomenimis, „Golf“ rėžėsi į staiga prieš jį išdygusią „Yamahą“.
Motociklo avarija Kauno Nuokalnės gatvėje
Motociklo avarija Kauno Nuokalnės gatvėje / Kur stovi policija Kaune nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities policija, 17.01 valandą gautas pranešimas, kad Kauno Nuokalnės gatvėje automobilis susidūrė su motociklu.

Eismo įvykio metu sužalotas motociklininkas. Jam prireikė medikų pagalbos.

„Lengvoji mašina „užkišo“ kelią motociklui – nustūmė į priešpriešinę pusę, tuomet motociklininkas rėžėsi į „Golf““, – teigia įvykio liudininkas.

Kauno apskrities policija patvirtino, kad eismo įvykyje dalyvavo trys transporto priemonės: „Renault“, „Golf“ ir motociklas „Yamaha“. Pastarieji du susidūrė kaktomuša.

Motociklininkas į gydymo įstaigą išvežtas be sąmonės. Pareigūnai ėmėsi kontroliuoti eismą, nes Nuokalnės gatvėje jis – intensyvus. Vairuotojai šiame kelyje mėgsta viršyti greitį.

Apie tai, vairuotojai buvo blaivūs ar ne, koks jų amžius, sekmadienį apie 18 val. policija duomenų dar neturėjo.

Atnaujinta birželio 4 dieną. Kaip pirmadienį patikslino Kauno apskrities policija, birželio 3 dieną apie 17 valandą Kauno Nuokalnės gatvėje 1987 metais gimusio vyro vairuojamas motociklas „Yamaha“ kliudė gretima eismo juosta važiavusią transporto priemonę „Renault“, kurią vairavo 1996 metais gimusi moteris.

Po susidūrimo motociklas, išvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą, dar kliudė „VW Golf“ automobilį, vairuotą 1939 metais gimusio vyro.

Dėl patirtų sužalojimų į gydymo įstaigą pristatytas ne tik motociklininkas, kurį ištiko koma, bet ir „VW Golf“ vairuotojas bei keleivė.

Tapote šio įvykio liudininku? Susisiekite su inspektoriumi Nerijumi Koržinausku 837303795 arba artimųjų atstovu Simonu Česnausku +37067098870.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai