Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 07 /12:52

Kaune degė 3 automobiliai – iš chirurgui priklausančio „Range Rover“ teliko bagažinės dangtis, policija ėmėsi tyrimo

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Kauno Žaliojoje gatvėje atvira liepsna degė trys automobiliai – du „Range Rover“ ir „VW Passat“. Manoma, kad vienas iš „Range Rover“ buvo padegtas – iš jo po gaisro teliko tik bagažinės dangtis. Tyrimo ėmėsi policija. 15min žiniomis, abu „Range Rover“ priklauso vieno žinomo Kauno plastikos chirurgo šeimai.
Sudegęs automobilis
Sudegęs automobilis / Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos nuotr.

Kaip informuoja Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, gegužės 7 dieną 03.06 valandą gautas pranešimas, kad Kauno Žaliojoje gatvėje dega automobilis.

Ugniagesiai gelbėtojai į įvykio vietą atvyko praėjus 10 minučių – 03.16 valandą. Atvykę jie pamatė, kad atvira liepsna dega ne vienas, o jau trys lengvieji automobiliai – du „Range Rover“ ir „VW Passat“.

Skaitytojo nuotr./Sudegęs automobilis
Skaitytojo nuotr./Sudegęs automobilis

Gaisro metu išdegė degios automobilio „Range Rover“ dalys, termiškai paveiktas kėbulas, apdegė kito automobilio „Range Rover“ padangos ir termiškai paveiktos šios mašinos kėbulo dalys.

Taip pat išdegė šalia stovėjusio automobilio „VW Passat“ keleivių salono degios dalys, termiškai paveikta automobilio bagažinė ir kėbulas.

„Pirminiais duomenimis, gaisras kilo dėl pašalinio ugnies šaltinio, tyrimo medžiaga perduoda policijai. Iš vieno automobilio liko tik bagažinės dangtis“, – ketvirtadienio rytą 15min teigė Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyresnioji specialistė, atstovė spaudai Džiuginta Vaitkevičienė.

Tyrėjams net buvo sunku atrasti tyrimui reikalingų ėminių – iš „Range Rover“, galima sakyti, teliko dėmė ant asfalto.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos nuotr./Sudegęs automobilis
Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos nuotr./Sudegęs automobilis

15min žiniomis, abiem „Range Rover“ automobiliais naudojosi vieno žinomo Kauno plastikos chirurgo šeima. Redakcijai susisiekti su chirurgu ketvirtadienio rytą nepavyko – jis šiuo metu operuoja.

Sudegusių automobilių nuotrauką 15min atsiuntusio skaitytojo teigimu, šio chirurgo transporto priemonės galėjo degti nebe pirmą kartą, tačiau Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, tuo pačiu adresu Žaliojoje gatvėje ugniagesiai gelbėtojai iki tol nebuvo kviesti. 2010 m. būta problemų dėl šalia esančio daugiabučio namo kamino, o 2012 m. tame daugiabutyje per gaisrą žuvo žmogus.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos nuotr./Sudegęs automobilis
Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos nuotr./Sudegęs automobilis

Papildyta 12.51 val. Gegužės 7 d. apie 3.30 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Žaliojoje g., dega du automobiliai „Land Rover“, apdegęs dar ir trečiasis automobilis „VW Passat“. Dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo (pagal Baudžiamojo kodekso 187 str. 2 d.), – 15min informavo Kauno apskrities policija.

Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento