Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaune mirtinai sušalo dar vienas benamis

Pirmadienio vakarą Kaune rastas mirtinai sušalęs vyras. Pirminiais duomenimis, pastovios gyvenamosios vietos neturėjęs žmogus Šilainiuose mirė miegodamas.
Žiema Kaune
Žiema Kaune / 15min.lt/Eriko Ovčarenko nuotr.

Kauno policija praneša, kad gruodžio 17 d. apie 22 val. Baltų prospekte prie apleisto pastato buvo rastas sušalęs 52 m. piliečio G.B. lavonas. Vyras neturėjo pastovios gyvenamosios vietos.  Išorinių smurto žymių nebuvo. Lavonas nugabentas į morgą mirties priežasčiai nustatyti. Tyrimą atlieka Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai.

15min.lt primena, kad sekmadienio rytą, gruodžio 17 d., šaltis nusinešė pirmą žmogaus gyvybę šią žiemą Kaune. Greitkeliu „Via Baltica“ važiavęs vairuotojas medikams pranešė pastebėjęs netoli Lampėdžių po tiltu gulintį žmogų. Nors sušalusį žmogų vyras apklojo šiltais drabužiais, jo gyvybės išgelbėti nepavyko, nes kūno temperatūra buvo nukritusi žemiau kritinės ribos.

Praėjusį trečiadienį, gruodžio 12 d., apie 9.25 val. Alytuje, Naujojoje gatvėje, po prekybos centro „Jotvingis“ laiptais, rastas nenustatytos tapatybės apie 40 m. – 50 m. amžiaus vyriškis. Dėl kūno atšalimo ir įtariamo galūnių nušalimo jis buvo paguldytas į ligoninę, kurioje 12 val. mirė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas