Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 20 /09:09

Kaune, Nemuno upėje, skendo žmogus

BPC praneša apie įvykį, dėl kurio sekmadienio rytą ant kojų sukeltos visos Kauno specialiosios tarnybos. Nelaimėlis išgelbėtas ir perduotas medikams.
„Raketa“ į Nidą ir atgal plaukios iki rugsėjo 26 dienos. Iki tol ketinama surengti dar 17 reguliarių reisų, kurių metu laivas iš viso įveikia maždaug 300 km.
Asociatyvinė iliustracija: „Raketa“ Nemuno upėje / „Nemuno linijos“ nuotr.

Sekmadienį 8 val. 27 min. Bendrajame pagalbos centre (BPC) bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kaune, Nemuno upėje, prie Vytauto Didžiojo tilto skęsta žmogus.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno m. priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, GMP medikai, policijos patruliai, pranešama operatyviai parengtame ir sekmadienio rytą BPC Alytaus skyriaus (Kauno) jaunesniosios specialistės išplatintame pranešime.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas portalą 15min.lt informavo, kad skendusį žmogų pavyko ištraukti iš vandens. Anot pareigūno, tai padarė labai greitai į nelaimės vietą atskubėję ugniagesiai gelbėtojai ir policininkai. Išgelbėtas vyras perduotas medikams. Aplinkybės, kaip sekmadienio rytą jis atsidūrė vėsiame Nemuno vandenyje, tiriamos toliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?