Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaune nepilnametę partrenkęs „Mini Cooper“ vairuotojas pabėgo iš įvykio vietos

Antradienio rytą judrioje Kauno gatvėje buvo partrenktas per pėsčiųjų perėją ėjęs vyras. Automobilio vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino.
Mini Cooper
Asociatyvi iliustracija. Mini Cooper / Tqn.com nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Gruodžio 11 d., apie 7.30 val. Šiaurės prospektu, kryptimi nuo S.Žukausko gatvės link Sukilėlių prospekto, važiavo automobilis „Mini Cooper“, pirminiais duomenimis, vairuojamas piliečio 63 m. piliečio S.K.,  kuris ties 6-uoju namu nepraleido iš dešinės pusės per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusios nepilnametės pėsčiosios. Automobilis merginą partrenkė ir sužalojo.

Pėsčioji po apžiūros išleista ambulatoriniam gydymui į namus. Vairuotojas su automobiliu iš įvykio vietos nuvažiavo ir yra ieškomas.

Tą pačią dieną, apie 11.17 val. R.Kalantos gatve, kryptimi nuo T.Masiulio link K.Baršausko gatvės, važiavo automobilis „Audi A3“, vairuojamas 31 m. piliečio K.R., kuris ties 34-uoju namu parbloškė per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją iš kairės pusės pagal važiavimo kryptį ėjusią 82 m. pėsčiąją M.B. Garbaus amžiaus moteris pristatyta į gydymo įstaigą tirti.

Įvykių tyrimus atlieka Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas