Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaune, Savanorių prospekte užsiliepsnojo medinis malūnas

Trečiadienį ryte ugniagesiai sulaukė pranešimo apie tai, kad Kaune, Savanorių prospekte užsiliepsnojo greta prekybos centro „Maxima“ stovintis medinis malūnas. Gaisro metu žmonės nenukentėjo.
Kaune degė „Maximos“ malūnas
Kaune degė „Maximos“ malūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente 15min sužinojo, kad pranešimas apie gaisrą gautas ryte, 7.52 val. Apie įvykį pranešė praeivis, pastebėjęs virš malūno rūkstančius dūmus.

„Gaisro gesinimui sutelktos gausios ugniagesių pajėgos – penkios automobilinės cisternos, automobilinės kopėčios. Atvykus ugniagesiams iš malūno stogo veržėsi dūmai, pasirodė ir liepsnos liežuviai.

Tačiau ugniagesiams pavyko operatyviai užgesinti gaisrą. 8.10 val. gaisro plitimas buvo sustabdytas, paskelbta lokalizacija. 8.33 val. pranešta, kad gaisras likviduotas.

Pirminiais duomenimis, patalpose žmonių nebuvo, durys buvo užrakintos. Kad patektų į vidų ugniagesiai nupjovė spyną“, – sakė Edita Zdanevičienė.

Kadangi gaisras kilo greta esančiam prekybos centrui „Maxima“ dar nedirbant, pirkėjų evakuoti neprireikė. Kol vyko gaisro gesinimas, žmonės į prekybos centrą įleidžiami nebuvo.

„Gaisras malūne šalia „Maximos“ parduotuvės, esančios Kaune, adresu Savanorių pr. 255, jau likviduotas. Žmonės nenukentėjo. Viso prekybos centro darbuotojams jau saugu ir leista grįžti į patalpas. Planuojama, kad prekybos centras savo veiklą atnaujins 13 valandą.

Gaisro priežastis aiškinasi specialistai. Nuolat palaikome ryšį su Kauno priešgaisrine gelbėjimo tarnyba“, – pranešė „Maxima“ komunikacijos skyrius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas